Skandalozais Karlsons paziņo par interviju ar Zelenski; Kijiva to noliedz (32)

Papildināts
LETA/UKRAINSKA PRAVDA
Papildināts 13:27, 4. jūlijs, 2024
Foto: EPA/AFP/Scanpix

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis nesniegs interviju skandalozajam amerikāņu komentētājam Takeram Karlsonam, ceturtdien paziņojis Zelenska preses sekretārs Serhijs Nikiforovs.

"Ukrainas prezidentam ir pavisam cits grafiks, un Takers Karlsons tajā nav iekļauts," paziņoja Nikiforovs.

Skandalozais amerikāņu komentētājs Takers Karlsons trešdien paziņoja, ka drīz varētu tikt laista klajā viņa intervija ar Zelenski.

"Šķiet, ka mēs esam ieguvuši interviju ar Zelenski," Karlsons pavēstīja sociālo mediju platformā "X".

Viņš arī uzsvēra, ka centies vienoties par šo interviju divus gadus, bet sevišķi intensīvi - pēc intervijas ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu šī gada februārī.

"Ir runa par to, lai pavēstītu amerikāņiem galēji nepieciešamo informāciju par konfliktu, kas pilnībā maina viņu valsts pozīciju pasaulē. Mēs ceram, ka tas notiks drīz," sacīja Karlsons.

Bijušais telekanāla "Fox News" raidījumu vadītājs Karlsons 6.februārī paziņoja par savu sarunu ar Putinu, kuras dēļ bija aizbraucis uz Maskavu, un pavēstīja, ka drīzumā laidīs klajā interviju ar viņu.

Putins 9.februārī intervijā Karlsonam paziņoja, ka it kā vēlas "panākt situācijas atrisinājumu Ukrainā sarunu ceļā".

Karlsons amerikāņu žurnālista Leksa Frīdmena podkāstā pastāstīja par saviem iespaidiem par interviju ar Putinu un atzina, ka Kremlis mēģina demonizēt ukraiņus, saucot viņus par nacistiem. "Es domāju, ka tas ir vistrulākais, ko jebkad esmu dzirdējis," sacīja Karlsons.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu