Video Ķengaragā kāda nama iedzīvotāji jauno kaimiņu bombardē ar akmeņiem

Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" video

Savdabīgu sveicienu kādam vīrietim Rīgā, Rītupes ielā, sarūpējuši kaimiņi - tie jaunajam iemītniekam sākuši logā mest akmeņus, ceturtdien, 4. jūlijā, vēsta "TV3" raidījums "Bez tabu".

Pirms diviem gadiem ugunsgrēkā nodega Jāņa īpašums Asteres ielā, tāpēc ar trīs bērniem nācies pārcelties uz jauno dzīvesvietu. Līdz šim viņš ar ģimeni dzīvojis vairākos īres dzīvokļos, bet notikumi Rītupes ielā viņu nepatīkami pārsteiguši - jaunie kaimiņi viņa dzīvokļa logā sākuši mest akmeņus. Tāpat ģimenei piedraudēts, ka Rītupes ielā viņi nedzīvošot.

Raidījums, atsaucoties uz Jāņa stāstīto, vēsta, ka kaimiņiem patīk lietot grādīgos dzērienus, turklāt Jāņa ģimene nav vienīgā, kurai kaimiņi traucē mierīgu dzīvošanu.

Piemēram, Rītupes ielā dzīvojošajam ugunsdzēsējam Aivaram, kas mitinās namā jau 20 gadus, kāds kaimiņš uzbrucis ar cirvi.

Jānis par notikumiem savā dzīvesvietā ziņojis likumsargiem, bet, kā ziņo raidījums, tie neko nevar palīdzēt un negrasās iejaukties. 

"Bez tabu", uzklausot Jāņa stāstu, uzzināja, ka uz konfliktiem kūdot mājas vecākā, kura pati sevi esot iecēlusi šādā amatā. Vīrietis esot dzirdējis, kā mājas vecākā mudina mest akmeņus ģimenes logā.

Raidījums vērsās pie Valsts policijas (VP), lai noskaidrotu plašāku informāciju par šo konfliktu, un likumsargi darīja zināmu, ka 15. jūnijā VP Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvaldē reģistrēts iesniegums par konfliktsituāciju ar kaimiņiem Rīgā, Rītupes ielā. Saistībā ar saņemto informāciju ir uzsākta resoriskā pārbaude un notiek lietas apstākļu noskaidrošana.

Plašāku sižetu skaties "Bez tabu" video:

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu