Piektdienas horoskops: 5. jūlijs

Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 5. jūlijam.

AUNS

Pārskati ienākumus un izdevumus, lai ir skaidrs, cik vari tērēties brīvdienām. Pavisam nejauši par saimnieciskām vajadzībām vari izdot vairāk, nekā vajadzētu.

VĒRSIS

Gribēsies mieru un zināmu lietu kārtību, tomēr pašā dvēseles nostūrītī mājos ilgas pēc lidojuma. Tavs personības starojums cilvēkus neatstās vienaldzīgus, tomēr jaunās iepazīšanās vērtē ar kritisku skatu.

DVĪŅI

Analizēsi situācijas un domāsi par globālām tēmām. Dziļākajām zinībām meklē skolotāju, nevajag neko salasīties pašmācībā un no apšaubāmiem avotiem.

VĒZIS

Ja darbā vai biznesā kaut kas izrunājam, tad dari to bez liekām emocijām. Vienkārši uzklausi un iedziļinies. Vakarā vislabākais doties kaut kur ārpus mājām – uz kafejnīcu vai pastaigā.

LAUVA

Darba lietas otrajā plānā. Svarīgāka privātā dzīve, tur jāgādā par saskaņu. Labāk jau šovakar visai ģimenei doties pie dabas vai izbaudīt sportiskas aktivitātes. Tas harmonizēs.

JAUNAVA

Šodien bārstīsi filozofiskas atziņas. Un, ja vēl ir klausītāju pulciņš… Viņiem kaut kas no tevis teiktā noderēs. Pašam būs sajūta, ka nekas nav vienkārši, un nekas nav tā, kā izskatās.

SVARI

Meklē jaunus ceļus un neļaujies ietekmēties, ja citi apšauba tavas idejas. Radoša izdoma nodrošinās veiksmi un finansiālo izdevīgumu. Labi veidosies lietišķie sakari ar ārzemēm.

SKORPIONS

Filozofiskas pārdomas. Pašam liksies, ka redzi cilvēkus, viņu nolūkus un situācijas kā zem lupas. Varbūt tas kaitinās, bet patiesībā būs ļoti noderīgi.

STRĒLNIEKS

Darbā neskaitāmi pienākumi, bet – kas jādara, tas jādara, atpūtīsies brīvdienās. Jaukus brīžus dzīve var uzdāvāt privātajā dzīvē. Mīlestība dzirkstīs un iedvesmos.

MEŽĀZIS

Plāni, ieceres un arī iespējas mainīsies. Būs grūti izlemt, kā kurā brīdī labāk rīkoties. Īsts karuselis. Veiksmīgāki būs īstermiņa projekti – izdomāju, izdarīju, dodos tālāk.

ŪDENSVĪRS

Jāpadomā par sirdslietām, kā arī jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Iespējams, atvasītēm nepieciešams padoms. Uzklausi un palīdzi. Vakarā pievērsies mīļotam hobijam.

ZIVIS

Domīga diena. Ir jāatrod kāds brīdis vienatnei, jāapsver nākamās nedēļas plāni, jāatjauno fiziskie un garīgie spēki. Šodien darbā nevajag daudz pūlēties, tver visu vieglāk.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu