Sandra Kļaviņa: Cilvēciski esmu mana mūža labākajās attiecībās

Egoiste
Foto: Jānis Škapars/ TVNET

Jaunā Rīgas teātra aktrise Sandra Kļaviņa pēc septiņu gadu ilga terapijas kursa pēc šķiršanās no sava vīra, aktiera Kaspara Zvīguļa un emocionālas pašanalīzes beidzot jūtas atguvusies: "Cilvēciski esmu mana mūža labākajās attiecībās."

Kad viņai žurnālā "Santa" jautā, vai viņa ir jaunās attiecībās, viņa saka: "Nē, esmu viena. Šobrīd neko pastāvīgu nemeklēju", un top skaidrs, ka mūža labākās attiecības ir domātas, sarunas ar bijušo vīru. "Tādu sarunu kā šobrīd mums nav bijis. Cilvēciski esmu mana mūža labākajās attiecībās. Jūtos pateicīga."

Turpinot sarunu par attiecībām un to, kāpēc sievišķīgā un talantīgā aktrise izvēlas būt viena, viņa saka: "Man vispār nav laika, ko veltīt otram cilvēkam. Egoistiski viena biju arī līdz trīsdesmit gadiem, kad apprecējos. Pēc šķiršanās man ilgi likās, ka vairs nemācēšu būt viena. [..] Bet tagad... Viena esmu tāpēc, ka... Negribu sasteigt. Izbaudu kompāniju ar sevi un nejūtos vientuļi. Man patīk būt vienatnē. Un nav kauns arī sabiedrībā iet vienai. Tā pat labāk jūtos, jo ne ar vienu nav jārēķinās. Bet vīriešu uzmanības man pietiek."

Tie atkal ir jaunāki vīrieši? "Jā. Tāpēc, ka... Viņiem ar mani ir jautri, viņus interesē mana enerģija. Tikai jaunie vīrieši nedomā, ka būtu jāuzņemas kaut mazākā atbildība par mani, iedarbojas arī vietējās sabiedrības vai ģimenes aizspriedumi."

Vairāk lasi žurnāla "Santa" jūlija numurā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Kļaviņa (@sandra_klavina)

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu