Festivāla "Lampa" laikā Cēsīs vairākās pieturās neapstāsies reģionālie autobusi

TVNET/LETA
Foto: Shutterstock

Cēsīs saistībā ar satiksmes ierobežojumiem sarunu festivāla "Lampa" laikā piektdien un sestdien, 6.jūlijā, vairākās pieturās neapstāsies reģionālie autobusi, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas (ATD) pārstāvji.

Festivāla "Lampa" norises laikā netiks apkalpota pietura "Maija parks" maršrutos "Cata"-Cēsu autoosta-Cēsu klīnika-Gaujaskalns, "Cata"-Cēsu klīnika-Cīrulīši-"Cata" un Cēsu autoosta-Cīrulīši-Cēsu autoosta, kā arī pieturas "Pils parks" un "1.bērnudārzs" maršrutos "Cata"-Cēsu autoosta-Cēsu klīnika-Gaujaskalns un Cēsu autoosta-Cīrulīši-Cēsu autoosta.

Tāpat netiks apkalpotas pieturas "Dzimtsarakstu nodaļa" un "Glūdas iela" maršrutā "Cata"-Cēsu autoosta-Cēsu klīnika-Gaujaskalns.

Reģionālās nozīmes maršrutā "Cata"-Cēsu autoosta-Cēsu klīnika-Gaujaskalns un maršrutā "Cata"-Cēsu klīnika-Cīrulīši-"Cata" autobusi uz un no Cēsu klīnikas pēc pieturas "Stacija" brauks pa Dzintara, Festivāla, Lenču un Viestura ielām.

Reģionālās nozīmes maršrutā Cēsu autoosta-Cīrulīši-Cēsu autoosta autobusi reisos uz un no Cēsu autoostas, kas parasti brauc pa Palasta ielu, festivāla laikā pārvietosies pa Raiņa, Piebalgas, Rīgas un Gaujas ielām. Savukārt autobuss reisos uz un no Cēsu klīnikas (caur Meža kapiem) pēc izbraukšanas no Cēsu autoostas brauks pa Dzintara, Festivāla un Lenču ielām.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos autobusu maršrutos nodrošina AS "Cata".

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu