Sestdienas horoskops: 6. jūlijs

Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 6. jūlijam.

AUNS

Apdari mājas darbus, uzaicini palīgā radus un draugus. Mīļuprāt visus uzņemsi, pacienāsi, un katram atradīsies labs vārds. Ja sirds brīva, vasaras vakari aicināt aicina uz romantiku.

VĒRSIS

Mājās gādā par saticību – visi problemātiskie jautājumi jāizrunā, respektējot otrās pusītes viedokli. Jo sirdī lielāka harmonija, jo vairāk mīlestības.

DVĪŅI

Pozitīva diena. Brīvajiem ļaudīm sirdi sildīs ilgas pēc tām skaistajām jūtām, ko sauc par mīlestību. Ģimenes cilvēkiem sirsnība un kopīgi piedzīvojumi.

VĒZIS

Šodien nevajag nodarboties ar mājas saimniecību, bet izklaidēties - dodies uz brīvdabas koncertu, gadatirgu, sauļojies, peldies. Un ļaujies mīļām emocijām.

LAUVA

Mājas, ģimenes un sirsnības diena. Rūpes par ģimeni un vecākās paaudzes radiniekiem. Savukārt brīvajām sirdīm iespējama liktenīga satikšanās ar īsto un vienīgo.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve. Iespējama interesanta tikšanās, bet izvērtē, vai tas ir īstais cilvēks – ar līdzīgām dzīves un morāles vērtībām. Pāriem vēlams doties nelielā ceļojumā un pabūt divatā.

SVARI

Šo dienu pārsvarā veltīsi mājas saimniecībai un ģimenes lietām - kaut kas jāsakārto, kaut kas jāpārrunā. Mīlestības tēmā kaislības, kas tik ļoti piestāv ziedošiem vasaras vakariem.

SKORPIONS

Nepieciešama aktīvā atpūta – aicini draugus uz pludmales volejbolu, noorganizē laivošanu u.tml. Enerģija dzirkstīs. Sirdslietās romantiskas vēsmas. Vasara reibina un aicina būt mazliet neprātīgiem.

STRĒLNIEKS

Privātajā dzīvē jauki brīži kopā ar savējiem, atbalsts un uzmundrinājumi. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt savu īsto cilvēku. Izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus.

MEŽĀZIS

Mājās kopīga saimniekošana, radu saiets vai uzpošanas talka ar ballīti noslēgumā. Mīlestībā ilgas pēc kā liela un skaista. Vai tici, ka tev kāds vai tu kādam vari no debesīm nonest zvaigzni?

ŪDENSVĪRS

Dzīve var uzdāvāt brīnišķīgu iepazīšanos un kaislības, kas uzliesmo kā ogles no vēja. Ļaujies piedzīvojumiem un izbaudi dzīves skaistos brīžus. Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu mājās.

ZIVIS

Vēlamas sabiedriskās aktivitātes – satiecies ar draugiem, apmeklē koncertu, amatnieku tirdziņu, brīvdabas pasākumu. Attiecībās svarīga pārliecība, ka blakus ir cilvēks ar līdzīgiem pasaules uzskatiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu