Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Video BMW sadalījās divās daļās - sestdien avārijā Tukuma novadā miruši trīs cilvēki (22)

Foto: Ekrānuzņēmums no "Sadursme.lv" video

Automašīnai "BMW 730" nobraucot no ceļa un ietriecoties kokā, sestdien, 6. jūlijā, miruši trīs cilvēki, informēja Valsts policijā.

Sestdien pulksten 16.36 Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Rietumzemgales iecirkņa amatpersonas saņēma informāciju par kādu "BMW 730" markas autovadītāju Tukuma novadā, kurš nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā.

Trieciena rezultātā automašīna sadalījās divās daļās.

Negadījumā gāja bojā 1977.gadā dzimis vīrietis, viens nenoskaidrots vīrietis un viena nenoskaidrota sieviete, norāda policijā.

Sadursmē cieta arī kāds 1993.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā. Saistībā ar notikušo Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 21.nodaļas "Noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību".

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 114 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 20 personas un trīs gājušas bojā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 432 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 220 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu.

Jau ziņots, ka CSDD statistika ir skaudra - salīdzinot 2022.gada un 2023.gada vasaras sākumu, pērn strauji pieaudzis ceļu satiksmes negadījumu skaits alkohola reibumā ar bojāgājušajiem un smagi cietušajiem.

Tāpat vēstīts, ka Latvijā ievērojami tiks palielināta vidējā ātruma radaru klātesamība uz autoceļiem. Ja pašlaik vidējā ātruma radari darbojas 16 ceļu posmos, tad pašlaik ir pieņemts lēmums trīskāršot radaru skaitu uz Latvijas autoceļiem. Satiksmes ministrija plāno virzīt izmaiņas, kas paredzētu transportlīdzekļa vadītājiem naudas sodus arī par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu līdz 10 km/h.

Nepalaid garām!
Uz augšu