Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Policija meklē Jūrmalā bezvēsts pazudušu sirmgalvi

Papildināts
Austra Voitkova
Austra Voitkova Foto: Valsts policija

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo Austru Voitkovu, kura neatrodos savā dzīvesvietā Jūrmalā, portālu TVNET informēja VP pārstāve Lāsma Greidāne.

Kā norādīja VP pārstāve, 87 gadus vecajai sievietei ir noteikta diagnoze - demence, neorientēšanās apkārtējā vidē un laikā. Sieviete domā, ka dzīvo 30-40 gadus atpakaļ. Pazudusī sirmgalve sava veselības stāvokļa dēl nespēj sniegt ziņas par sevi vai ir nomaldījusies.

Bezvēsts prombūtnē esošās pazīmes: augums - 1,55 metri, vidējas miesas būves, sirmi mati līdz zodam, brūni - zaļas acis. Voitkova bija ģērbusies sarkanas krāsas virsjakā līdz gurniem, zem jakas raibs džemperis, kājās rūtainas bikses – melns ar sarkanu, tumšas krāsas apavi. Vienā rokā bija puķes dzeltenā krāsā, otrā koka miets, var būt arī ūdens pudele. Pārvietojas pieklibojot.

Austra Voitkova redzēta 6. jūlijā laika posmā no pulksten 16 līdz pulksten 17 Jūrmalā, Graudu ielas, Auzu ielas un Dzirnavu ielas apkārtnē.

Pēdējā vieta, kur sieviete redzēta,ir Dzirnavu iela zem Lielupes tilta.

VP aicina apkārtnes iedzīvotājus apskatīties, vai privātajās videonovērošanas kamerās ir redzama Austra pēc pulksten 17. Kā arī lūdz atsaukties autovadītājus, kuriem ir video reģistratori, un kuri 6. jūlijā laika posmā no pulksten 15.30 līdz pulksten 21 pārvietojās Jūrmalā, Slokas ūdens karjeras apkārtnē – Graudu iela, Auzu iela, Dzirnavu iela, Melderu iela, Ventspils šoseja, Slokas tilts un pa ielām Slokā, vai ierakstos nav manīta Voitkova. VP pieļauj, ka Voitkova 6. jūiljā arī varēja doties ar autobusu no Slokas uz Dobeli.

Valsts policija aicina aplūkot pazudušās kundzes fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš zina viņas iespējamo atrašanās vietu, zvanot uz tālruņa numuru 110 vai 67086678.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu