Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Tautas princis - no dejas Sviftas koncertā līdz skrejritenim un kliedzieniem futbolā

Foto: Sipa/Scanpix, TVNET kolāža

Velsas princis pēdējā laikā ir burtiski "iznācis pie tautas". Pēdējā laikā fiksētie mirkļi nudien liek pat tiem, kas iepriekš bija vienaldzīgi pret karaļnamu, just  cilvēcīgas simpātijas pret princi Viljamu. 

Tikai dažu mēnešu laikā 42 gadus vecais princis Viljams ir pārdzīvojis to, ko daudzi dēvētu burtiski par murgu, - ziņas par savas sievas un tēva karaļa Čārlza III vēža diagnozi.

Tomēr princis nevairās no sabiedrības - gluži pretēji, viņš aizvien biežāk iznāk publiskajā vidē, turklāt tā, kā to dara tauta, apmeklējot koncertus, jūtot līdzi futbolam tribīnēs un braukājot apkārt ar elektrisko skrejriteni ap Vindzoras pili. 

Īpaši sabiedrību sajūsmināja prinča enerģiskā deja Teilores Sviftas koncertā, kuru viņš apmeklēja kopā ar bērniem - princi Džordžu un princesi Šarloti. 

Topošais karalis iekaroja nācijas sirdis, emocionāli jūtot līdzi futbola spēlei pret Šveici. Princis uzmundrināja futbolistus soda sitienu laikā un skaļi aplaudēja, kad  Anglija ar soda sitieniem uzvarēja Šveici. Vēlāk viņš arī emocionāli apskāva malējo uzbrucēju Bukajo Saku.

GALERIJA: FUTBOLS UN VILJAMS

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu