Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties "Kāds "gudrinieks"!" Tallinā šoferu uzmanību piesaista neparasta situācija uz ceļa (2)

Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Raugoties no laika ietaupīšanas perspektīvas, labāk sasniegt finišu ar saplīsušu riepu nekā to mainīt pirms finiša." Šādi par kādu autovadītāju Igaunijā nu jau domā vairāki tūkstoši cilvēku, ziņo laikraksts "Postimees".

Kādā "Facebook" grupā publicēts īss video, kurā redzama neparasta situācija Tallinā. Vērīgs autovadītājs pamanīja, ka cita satiksmes dalībnieka automašīnai ir burtiski gandrīz nokritusi riepa.

"Tas ir skumjš skats. Viņš lauž disku un riteņa arku," kāds komentāros atzīmēja. "Kāds "gudrs" autovadītājs," komentēja cits. "Šis puisis ir skatījies ralliju un veicis aprēķinus... līdz mājām nav tālu, un no laika taupīšanas viedokļa labāk sasniegt finišu ar plīsušu riepu nekā to mainīt pirms finiša," - jokoja ļaudis sociālajos tīklos.

Starp jokiem viens no lietotājiem atzīst, ka viņam pašam vairākas reizes ir bijusi nepieciešamība turpināt braukt ar plīsušu riepu. "Vēl sliktāk, kad cilvēks bez pašsaglabāšanās instinkta sāk mainīt riepu uz šosejas un iet bojā... labāk upurēt riepu un braukt tālāk nekā tikt notriektam, to mainot."

Nepalaid garām!
Uz augšu