Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Nedēļas nogalē gaidāmas izšķērdīgākās indiešu kāzas, kurās Riana, Perija un Bočelli bija kā iesildītāji (2)

Foto: Reuters / Scanpix, Instagram, TVNET kolāža

Mumbajā nedēļas nogalē gredzenus mīs Indijas bagātākā cilvēka dēls Anants Ambani un viņa izredzētā Radhika Merchanti. Priecīgais notikums jau ticis svinēts vairākās pirmskāzu ballītēs, kurās piedalījās tādas pasaules zvaigznes kā Riana, Keitija Perija, tenors Andrea Bočelli  un par dāsno honorāru atdzima pat 90. gadu tīņu siržu lauzēji  "Backstreet Boys".

Mukeša Ambani jaunākā dēla kāzām nav ticis taupīts jau mēnešiem ilgi. Piemēram, martā jau notikusi pirmskāzu ballīte, kurā piedalījās aptuveni 1200 augsta līmeņa viesu, tostarp Marks Zakerbergs, Ivanka Trampa un Bils Geitss. Ticis izstrādāts gaismas šovs ar 5500 droniem, kas izgaismoja debesis virs stikla pils, kas īpaši tikusi uzcelta svētkiem. Pilī ballīšu apmeklētāji visu nakti dejoja, un tos izklaidēja neviens cits kā Rianna.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Nākamā ballīte notikusi Vidusjūrā, kur maija beigās pāris sarīkoja četru dienu Vidusjūras kruīzu draugiem un ģimenei. Tur vakara programmās viesus izklaidēja Keitija Perija, "Backstreet Boys" un operas zvaigzne Andrea Bočelli.

Tagad tapis zināms, ka pašās kāzās uzstāsies kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers.

Šīs kāzas pat pārspēšot Ambani meitas izprecināšanu, kur uzstājās Bejonsē. 

Izmaksas gan līdz šim nav zināmas. Baumots, ka Riannai par sniegumu tika samaksāti 7 miljoni USD, savukārt Džastina Bībera prasītā summa bija 10 miljoni USD.

Manisha Malhotra, viens no valsts slavenākajiem dizaineriem, ir iecelts par kāzu radošo direktoru - tā ka greznība tērpos un kāzu kleitā gaidāma grandioza. 

Protams, ballītēs apgrozījās tikai smalkākā Indijas publika un spožākās Bolivudas zvaigznes. Runā, ka aicināts arī bijusī futbola zvaigzne Deivids Bekhems ar ģimeni. 

 Anants un Radhika ir bērnības draugi, kuri oficiāli precēsies 12. jūlijā Mumbajā. Gaidāmas grandiozas kāzas, par kurām informācija tiek rūpīgi sargāta. Zināms, ka ielūgums  esot iespaidīgi pasniegts masīvā kastē, greznotā ar hinduisma dievu attēliem.

Foto: AFP/LETA

29 gadus vecais Ambani ir Āzijas bagātākā cilvēka Mukeša Ambani jaunākais dēls, kura bagātība tiek lēsta 118 miljardu dolāru apmērā, liecina Bloomberg Billionaires Index. Dēls ir atbildīgs par ģimenes konglomerāta "Reliance Industries" enerģētikas nozares attīstību. Līgavaiņa vienaudze Merchanti ir farmācijas magnāta Virena Merčanta meita un strādā uzņēmumā "Encore Healthcare".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu