Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Video "Es aizbraukšu mājās" – asiņaina autovadītāja pēc sadursmes ar koku grib turpināt ceļu

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā"

Ādažu pusē kāda autovadītāja, iespējams, būdama žvingulī, ietriekusies kokā, bet tā vietā, lai pēc avārijas ļautu sevi apskatīt mediķiem, viņa braukšanu vēlējusies turpināt, tā otrdien, 9. jūlijā, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Zilo “Mitsubishi”, kas pārgalvīgi un aizdomīgi traucies pa ceļu, pamanīja citi ceļu satiksmes dalībnieki, un ilgi nebija jāgaida - sievietes vadītais spēkrats nobraucis no ceļa un atdūries pret koku.

Kā ziņo raidījums, negadījuma vietā pirmie ieradās pilsētā patrulējošie pašvaldības policijas darbinieki.

Sieviete negadījumā bija cietusi - asiņoja ne tikai deguns, bet ar asinīm bija klāts arī viņas apģērbs, rokas un seja. Autovadītāja gan bija pārliecināta - viņa var aizbraukt līdz mājām, kā arī mediķu apskate nav nepieciešama. 

Kā vēsta raidījums, notikuma vietā ieradās arī Valsts policijas pārstāvji, jo bija aizdomas, ka sieviete sēdusies pie stūres reibumā. Tāpat tika izsaukti arī mediķi, kuri autovadītāju apskatīja un nolēma nogādāt slimnīcā, lai veiktu papildu veselības pārbaudes.

Pagaidām gan raidījuma rīcībā nav plašākas informācijas par to, vai autovadītāja pie stūres bija sēdusies alkohola reibumā.

Plašāku video sižetu skaties zemāk:

Nepalaid garām!
Uz augšu