Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Ceturtdienas horoskops: 11. jūlijs

Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 11. jūlijam.

AUNS

Jāatsvaidzina zināšanas vai jāapgūst kas jauns. Ielūkojies tīmeklī kursu un semināru piedāvājumā. Īpašu uzmanību pievērs tiem variantiem, kas saistās ar mākslīgo intelektu un mūsdienu tehnoloģijām.

VĒRSIS

Nemierīga diena, kad jāsadala uzmanība starp darba un mājas pienākumiem. Visur jāpaspēj, daudz kas jāatrisina, turklāt ātri. Parādīsi, ka garo distanču veicējs var gūt panākumus arī sprintā.

DVĪŅI

Šodien ļoti atbildīgi pienākumi. Iespējams, kolēģi vai darījumu partneri liks lielas cerības uz tavām komunikācijas spējām. Galvenais, lai talants un pūles tiek novērtētas naudas izteiksmē.

VĒZIS

Lietišķa diena. Veiksmīgi kārtosi darīšanas iestādēs, bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Vakarā satiecies ar draugiem un nedomā par ikdienas pienākumiem.

LAUVA

Tevi pavadīs veiksme un izdošanās, ja būsi kārtīgi sagatavojies un neko neatstāsi nejaušību ziņā. Esi precīzs un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Katram komatam ir nozīme.

JAUNAVA

Gribētos, lai viss ir ideāli, lai katrs zina savu darāmo un pret pienākumiem izturas atbildīgi. Tā notiek reti, un šodien darbā vai biznesā var nākties pateikt arī kādu skarbāku vārdu.

SVARI

Ja rodas vēlme saspringtās situācijās piekāpties tikai mīļā miera labad, tad padomā vai ar to nenodarīsi pāri sev un savām interesēm. Labāk turēt stingru stāju un neatkāpties no principiem.

SKORPIONS

Kāds ceļš ir noiets un jāmeklē jaunas iespējas. Virzies augstāk pa karjeras kāpnēm vai meklē vietu, kur labāks atalgojums un vairāk sociālo bonusu. Vēlams izskatīt jebkuru variantu.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā patukšs laiks. Daudzi devušies atvaļinājumā, sarunas un kontaktu veidošana īsti nevedas. Nevajag daudz pūlēties, cita diena būs veiksmīgāka.

MEŽĀZIS

No tevis gaidīs jaunus priekšlikumus un projektus. Idejas būs, un darbabiedriem tās patiks. Pievakarē ieplāno mājas saimniecības darbus. Kad rokas strādā, tad prāts atpūšas.

ŪDENSVĪRS

Neiesaisties strīdos, ja kolēģi vai padotie skaidro attiecības. Ja to ievērosi, viss ies no rokas. Tev savi darbi darāmi un savas domas domājamas.

ZIVIS

Šī diena nav diez cik ražīga. Var gadīties, ka darbi sabremzējas un grūti to vezumu izkustināt. Tad liec pie malas un dari ko citu, jo akmeni pret kalnu velt nav vērts.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu