Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Eksperts: princis Viljams ir kategoriski pret prinča Harija atgriešanos karaliskajā ģimenē (5)

Foto: Shutterstock

Tā apgalvo Lielbritānijas karaliskās ģimenes eksperte Hilarija Fordviča, kura gan šo attieksmi sauc par visai bezjēdzīgu.

"Ģimenē ir zināms, ka princis Viljams ir noteicis absolūtu aizliegumu Harijam jebkādā ceļā, veidā vai formā atgriezties ģimenes lokā," Fox News Digital apgalvoja Fordviča. 

"Ja kāds piekāpsies, tas būs karalis Čārlzs III, kuram princis Viljams, protams, neiebildīs, jo tēvs vēlas savu "mīļo zēnu" redzēt biežāk," apgalvoja Fordviča. "Tomēr līdz pat šai dienai pēc "Spare" un "Netflix" seriāla iznākšanas, kā arī visa pārējā, ko Harijs ir pateicis publiski, izdarījis vai tieši nav izdarījis, princis Viljams kategoriski atsakās runāt ar savu brāli."

Kensingtonas pils pārstāvis pagaidām nav atbildējis uz Fox News Digital lūgumu sniegt komentāru.

Fordviča tā izteikusies dažas dienas pēc tam, kad karaļa Čārlza bijušais karaliskais sulainis Grants Harolds laikrakstam New York Post sacīja, ka ir viena lieta, ko Saseksas hercogs varētu darīt, lai tiktu atpakaļ karaliskajā ģimenē.

"Vienīgais veids, kā es redzu, kā tas varētu notikt, ir Harija publisks paziņojums, kurā viņš saka, ka bija nonācis sliktā ietekmē un ka [viņa memuāri "Spare"] bija kļūda," sacīja Harolds.

"Es nedomāju, ka tas notiks," viņš piemetināja. "Bet Harijam ir plaša sirds, un daļa no viņa, iespējams, vēlas, lai viss būtu savādāk."

Lai gan karalis, savos 75 gados, turklāt sirgstošs ar vēzi, varētu būt gatavs sākt miera sarunas ar savu jaunāko dēlu, Fordviča apgalvoja, ka Viljamu nebūs tik viegli uz to piedabūt.

"Maz ticams, ka princis Viljams kā karaliskā persona jebkad piedos Harijam visas viņa nicināmās izdarības," apgalvoja Fordviča. "Viņš šobrīd ir pieņemts kā ģimenes nodrošinātājs, pārņemot sava vectēva prinča Filipa stingro valdnieka lomu."

Fordviča piebilda, ka Harijs "maz ticams, ka jebkad publiskos kādu publisku atvainošanos", ņemot vērā viņa paziņojumus pēc aiziešanas.

"Viss, ko viņš ir nopelnījis, ir iesauka "Ginger Winger"," apgalvoja Fordviča.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu