Piektdienas horoskops: 12. jūlijs

Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 12. jūlijam.

AUNS

Piektdiena kā jau piektdiena. Gribēsi darbu beigt ātrāk, lai satiktos ar saviem mīļajiem. Viņi pēc tevis noilgojušies. Dari tā, jo šī diena nav piemērota profesionāliem varoņdarbiem.

VĒRSIS

Sarunās ar kolēģiem vai biznesa partneriem nedrīkst pārāk piekāpties, taču arī pārlieka sava viedokļa uztiepšana var radīt konfliktus. Ideālais variants – zelta vidusceļš.

DVĪŅI

Bezbēdīgs, mazliet vējains noskaņojums – kā jau dažkārt piektdienā. Ja vari, beidz darbus mazliet ātrāk. Aizejošā nedēļa bijusi gana darbīga, un tu esi pelnījis atpūtu.

VĒZIS

Visiem jāpalīdz, viss jāatrisina... Tev plaša sirds, bet skaties, vai darbā neesi uzņēmies par daudz. Spēks un enerģija nepieciešama arī mājas saimniecībā un attiecību tēmā.

LAUVA

Būsi šarmants un pievilcīgs, atstāsi labu iespaidu, taču uz to paļauties nevajadzētu. Ar simpātiju izrādīšanu var rasties kādi pārpratumi. Tostarp arī lietišķajā jomā.

JAUNAVA

Nevajag censties pārtaisīt pasauli, tas tikai radīs stresu, un enerģija izčākstēs tukšumā. Gudrākais paklusē un izdara tā, kā pašam šķiet pareizi. Tev viss lieliski izdosies.

SVARI

Dažus rūpju brīžus var sagādāt finanšu tēma. Iespējami palieli tēriņi par izklaidēm vai kultūras pasākumiem. Sevi nevajag iegrožot – labāk domā par jaunām peļņas iespējām.

SKORPIONS

Radīsies neskaitāmas labas idejas, būs radošā dzirksts un izpratne, kā to visu realizēt praksē. Laba diena profesionālajai izaugsmei vai biznesa veidošanai. Izmanto iespējas!

STRĒLNIEKS

Ir ideja, bet jāmeklē domubiedri. Turklāt tādi, kas izprot arī praktisko pusi. Šodien svarīgi izrēķināt visu līdz pēdējam sīkumam. Biznesā svarīgi ir skaitļi.

MEŽĀZIS

Latviešu sakāmvārds vēsta: „Kas velk, tam krauj.” Ir jāprot pateikt striktu „nē”, kad tas nepieciešams. Visu pasaules naudu nav iespējams nopelnīt. Un nemaz ar’ nevajag.

ŪDENSVĪRS

Kādā pasākumā var būt iespējas satikt līdzīgi domājošus cilvēkus, kas vēlas sadarboties. Neformālā gaisotnē sarunas sokas labāk, bet ir vērts norunāt lietišķu tikšanos.

ZIVIS

Lietišķajā jomā notikumi mainās kā stikliņi kaleidoskopā, un neparedzēti apstākļi var būt stiprāki par taviem plāniem. Ja kaut kas neizdodas uzreiz – nogaidi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu