Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Liepājā sestdien izglābts kanālā iekritis vīrietis

Foto: LETA

Sestdien, 6. jūlijā, likumsargi Liepājā no Tirdzniecības kanāla izvilkuši alkohola reibumā esošu vīrieti, kurš tajā bija iekritis, bet pats saviem spēkiem nevarēja tikt laukā, portālu TVNET informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Madara Šeršņova.

VP informāciju par negadījumu saņēma pulksten 6 rītā. Vīrietis bija iekritis Tirdzniecības kanālā pie tramvaja tilta.

"Zvanītājs ziņoja, ka vīrietis turējās pie sienas Kaiju ielas pusē un sauca pēc palīdzības," norādīja Šeršņova.

Ņemot vērā to, ka jārīkojas bija ātri, VP Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa reaģēšanas nodaļas jaunākais inspektors izmantoja automašīnā esošo vadu, kas bija pietiekami garš, lai pie tā pieķertos vīrietis, kurš atradās ūdenī. 

Konstatēts, ka viņš ir alkohola reibumā un pats skaidri nespēj paskaidrot notikušo, taču vēlāk noskaidrots, ka viņš Kaiju ielas pusē krītot ar seju atsities pret akmeņiem un iekritis ūdenī.

Par laimi, vīrietis nezaudēja samaņu un centās tikt ārā no ūdens, taču, ņemot vērā, ka gar malām nav kāpņu, kur pieķerties, un izpeldēt nebija iespējams, jo spēcīga straume gāja uz jūras pusi, vīrietis turējās pie sienas un sauca pēc palīdzības cerībā, ka kāds sadzirdēs. To dzirdēja otrā pusē esošais vīrietis, kurš izsauca operatīvos dienestus.

Vīrietis pret akmeņiem bija sadauzījis seju un tika nodots mediķu aprūpē.

VP izsaka pateicību lieciniekam, kurš nebija vienaldzīgs un atsaucās uz vīrieša palīgā saucieniem, tāpat VP saka lielu paldies savam kolēģim, kurš saviem spēkiem izvilka nelaimē nokļuvušo no ūdens.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu