Mazāk ēdīsi – ātrāk notievēsi! Vairāk sportosi – ātrāk notievēsi! Šos abus apgalvojumus atspēko māsas Monta un Madara Meieres. Madara ir fitnesa un uztura trenere, bet Monta šefpavāre. Abas izdevušas grāmatu ”Ko man ēst”, kas ir ne tikai gards, bet arī praktisks ceļvedis ēšanas paradumu maiņai.

“Dzīvoja reiz trīs māsas, visas slaidas, viena gatavoja ēst, otra mācīja, kā pareizi ēst, bet trešā dejoja." Tā varētu iesākties pasaka par māsām Meierēm – Madaru, Montu un Lindu, bet šoreiz nestāstīšu jums pasaku, bet stāstu par divām no trim māsām un par mūžīgo jautājumu – ko tādu apēst, lai notievētu!

Māsas nav kurpnieks bez kurpēm vai dakteris, kurš pats visu laiku slimo. To, ko viņas māca un pārdod citiem, māsas ievēro arī savā ikdienā. Faktiski viņas abas ir staigājošas reklāmas savam darbam – abas slaidas, starojošas un laimīgas. Jā, un viņas ir arī sātīgi paēdušas, ēd normālas, pat lielas porcijas.

Abas māsas atbild uz karstākajiem jautājumiem par tievēšanu, atklāj, par kādām blaknēm cilvēki neaizdomājas, pašrocīgi sākot lietot daudz aprunāto “Ozempic”, un pastāsta par produktu, kurš izraisa lielāku atkarību nekā cigaretes vai alkohols.

Red, piebilde: Minētais raksts nesatur zāļu reklāmu, bet satur informāciju par sabiedrībā izplatītākiem tievēšanas mītiem, norādot uz zāļu Ozempic lietošanas bīstamību.