Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties Mežā izgāztos atkritumos atrod salīdzinoši populāras ietekmeles dokumentus (7)

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kādā mazdārziņu teritorijā Rīgas pierobežā Olaines novadā mežsargs Raivis uzgājis netālu no ceļa izmestus maisus ar atkritumiem, bet vienā no tiem bijis arī kādai Natālijai adresēts sūtījums un citi ar šo sievieti saistīti dokumenti. Tā kā tajos norādītā adrese atrodas vien piecu kilometru attālumā no šīs vietas, mežsargs nolēmis doties uz norādīto adresi, kur viņu sagaidījusi glauna privātmāja, vēsta TV3 raidījums “Bez Tabu”.

No mājas iznākusī sieviete sazinājusies ar vīru un norādījusi, ka tuvākajā laikā atkritumi tikšot savākti. Atgriežoties notikuma vietā, Raivis atradis vēl arī citus dokumentus, to vidū kāda Antona Levdanska līgumu ar sporta klubu, kā arī iepirkuma čeku apģērbu veikalā par 367 eiro.

Ierakstot interneta meklētāja pieminētā Antona vārdu, “Bez Tabu” atklāja, ka sociālā platformā “Instagram” viņam seko 117 tūkstoši cilvēki. Antons precējies ar ukraiņu izcelsmes influenceri Sofiju Stužuku, kurai “Instagram” seko teju pieci miljoni cilvēki. Starp atkritumiem bija atrodams arī sūtījuma iepakojums uz kura uzrakstīts “Sofija S”, kā arī līgumā ar sporta klubu, izmantots kādas Sofijas Levdanskas e-pasts. Tāpat Sofijas Stužukas “Instagram” profilā atrodams attēls, kas uzņemts pie mājas, kurp devās arī mežsargs.

Vairāk skaties TV3 raidījuma “Bez Tabu” sižetā

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu