Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Video Sestdien Rīgā, Buļļu ielā pie sabiedriskā transporta pieturvietas avarējusi vieglā automašīna (6)

Papildināts plkst.20.10
Foto: @PilsCilvekiem

Sestdienas vēlā pēcpusdienā Rīgā, pie sabiedriskā transporta pieturvietas netālu no Buļļu ielas apļa avarējusi un uz jumta apgāzusies vieglā automašīna. Notikuma vietā strādā neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde un Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), liecina ieraksti sociālajos tīklos.

Vietējie iedzīvotāji apgalvo, ka šajā vietā regulāri tiekot pārsniegts ātrums un notiek ceļu satiksmes negadījumi. Bez ātrumu ierobežojošiem fiziskiem līdzekļiem šādas situācijas esot grūti novērst.

"Populāra drifta vieta. Pēdējos gados ir uzlabojumi, ap apli, vismaz daļēji, drošības saliņas saliktas, kas mierina pārgalvīgos, bet bez pāreju pacelšanas ap apli nebūs atrisināts pilnībā", sociālajā tīklā "X" raksta kāds vietējais iedzīvotājs.

Valsts policijas pārstāve Līga Dziļuma informēja, ka Rīga, Buļļu ielā sestdienas vakarā sadūrušās divas vieglās automašīnas. 

Viņa sacīja, ka viena no automašīnām sadursmes rezultātā apgāzās uz jumta. Aculiecinieku sociālajos tīklos publicētie foto liecina, ka šis auto piezemējies zālājā tieši aiz sabiedriskā transporta pieturas "Dzirciema iela".

Negadījumā cietuši abu vieglo transportlīdzekļu vadītāji.

Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Pēc neoficiālām ziņām, automašīnas vadītājs, iespējams, bijis alkohola reibumā.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Foto: Ekrānuzņēmums no video
Foto: Ekrānuzņēmums no video

 

Nepalaid garām!
Uz augšu