Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties Ugunsgrēkus Grīziņkalnā šovasar izraisījuši divi savstarpēji nesaistīti recidīvisti (1)

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šovasar Grīziņkalnā nodegušas vairākas dzīvojamās mājas un jumtu virs galvas zaudējuši desmitiem cilvēku. TV3 “Ziņas” sestdienas vakarā vēsta, ka vienā gadījumā bijušais ieslodzītais, atriebjoties aizdedzinājis bijušās dzīvesbiedrenes un viņas draudzenes mājas, savukārt aizvadītajā nedēļas nogalē uguns postažā vainojams rūdīts piromāns, kurš turklāt pats izraisīto nelaimi vērojis klātienē.

Vārnu un Laboratorijas ielu stūrī vēl maijā atradās divstāvu ēka, kurā dzīvoja 14 cilvēki. Tagad tās vietā ir gruvešu kaudze. 9. maijā šajā vietā un netālu esošajā Zvaigžņu ielā plosījās kāda bijušā cietumnieka izraisītas ugunsnelaimes, kuru dēļ nācās evakuēt 40 cilvēkus.

Ja Zvaigžņu ielā postaža nav tik liela, tad Vārnu ielā nebūtībā aizgājis viss nams. Noziedznieks, visticamāk, bija pamatīgāk noskaities tieši uz bijušās dzīvesbiedrenes draudzeni, kuras māju aizsvilināja, izmantojot benzīnu.

Iedzīvotāji zināja teikt, ka viņam bija 42 gadi, no kuriem 20 pavadīti cietumā, no kura viņš tikai nesen iznācis. Policija izmeklēšanas dēļ sīkāk šo lietu un motīvus nekomentē. Dedzinātājs ir aiz restēm un notiek aktīva izmeklēšana.

Burtiski 600 metrus tālāk postošs ugunsgrēks plosījās naktī uz pagājušo svētdienu. Pēc vietējo iedzīvotāju teiktā, novērošanas kameras fiksēja, ka kāds vīrietis aizdedzinājis iekšpagalama šķūnīšus.

Vairāk skaties TV3 Ziņu sižetā

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu