Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

VIDEO Spraigie notikumi Iļģuciemā: aculiecinieki apgalvo, ka šoferis bijis piedzēries

Foto: @PilsCilvekiem

Sestdienas, 13. jūlija, pēcpusdienā kāds braucējs pamanījās sagādāt spraigus mirkļus vairākiem Iļģuciema iedzīvotājiem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Par kādu neadekvātu autovadītāju, kuram ir acīmredzamas grūtības savaldīt savu spēkratu un noturēt to uz ceļa, Iļjam, sestdienas pievakarē pastaigājoties pa Buļļu ielu, telefona klausulē pastāstīja paziņa. Pēc dažām minūtēm jau pats Iļģuciema apkaimes iedzīvotājs tikai dažu metru attālumā vēroja neprātīgā šofera izdarības.

"Viņš brauca no Dzegužkalna puses. Kā viņš stāsta, viņš it kā aizmidzis. Tādēļ, ka automašīna brauca pietiekami lēni, un viņš sāka iebraukt pretējā joslā un nedaudz aizķēra "Volkswagen Bora", kas tur stāvēja, un "Toyota". "Toijotu" viņš ļoti spēcīgi, pilnīgi durvīm "skaidu noņēma". Nezinu, kas ar tiem pasažieriem," stāsta Iļja.

Iļja stāsta, ka trieciena brīdī "Nissan" šoferis esot pēkšņi pamodies un, asi sitot pa gāzes pedāli, centies braucamrīku pagriezt atpakaļ savā braukšanas joslā, taču manevrs bija novēlots un izvēlētais ātrums – neatbilstošs. "Un uzbrauca tieši virsū stabam. Redzams, ka viņš tam uzbrauca tādā ātrumā, ka apmetās otrādi. Stabs bija nogāzts, un automašīna apgāzās otrādi," norāda aculiecinieks.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu