Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties "Citroen Space Tourer" – ar deviņām sēdvietām un pārdomātu praktiskumu (1)

Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Citroen Space Tourer" modernizētā versija tikusi pie jauna priekšpuses dizaina un atgriezusies pie jaudīgiem iekšdedzes dzinējiem. Kopā ar "Citroen" dīleri "Andre Motors" iepazīstam jaunā "Space Tourer" iekārtojumu, komplektācijas un cenas.

Krāsainus krēslus ar mīkstu vidu kā jaunajā "Berlingo XTR" te gan negaidiet, toties jaunā dizaina priekšu ar "Eco" LED lukturiem - lūdzu! Par slīddurvīm abās pusēs jāpiemaksā, bet par to, lai tās atvērtos un aizvērtos elektriski, - vairs ne.

Raidījuma "TV Autoziņas" izmēģinātajā automašīnā ir deviņas sēdvietas, pa trim katrā rindā. Atzveltnes nolaižamas attiecībā viens pret divi, un aizmugurējos krēslus, protams, var izņemt pavisam.

Pēc neveiksmīga mēģinājuma ES piedāvāt "Space Tourer" tikai elektrisku, viss atkal ir pa vecam - iekšdedzes dzinēji atgriezušies kā "Berlingo", tā "Space Tourer" motortelpās.

Divu litru dzinējs ar 180 ZS un apvienojumā ar astoņu pārnesumu "automātu" liek "Space Tourer" braukt knaši un izveicīgi. Apgrieziena rādiuss gan atbilst gabarītiem, tomēr manevrēt ar "Citroen Space Tourer" ir pat vieglāk nekā izskatās.

Raidījumā izmēģinātā "Citroen Space Tourer" komplektācija saucas "Live" un maksā 42 000 eiro. Jā, lētāks "Citroen Space Tourer" gan nav kļuvis.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu