Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Šodien Rīgā notiks slepenais Baltais pop-up pikniks! (1)

"L’elegante Pop–Up Picnic" 2021 jeb Baltais pikniks Siguldas pils parkā
"L’elegante Pop–Up Picnic" 2021 jeb Baltais pikniks Siguldas pils parkā Foto: Jānis Romanovskis

Šovakar elegantās un iedvesmojošās pop-up piknika vakariņas "L’elegante Pop-Up Picnic" svin savu 10 gadu jubileju! Baltais pop-up pikniks ir viens no vasaras gaidītākajiem notikums, kas daudziem tā dalībniekiem ir kļuvis par skaistu satikšanās tradīciju. Jāatzīst, ka pieprasījums apmeklēt šo pasākumu krietni pārsniedza pieejamo vietu skaitu - visas vietas uz to tika rezervētas jau maijā uzreiz pēc tā izsludināšanas.

Baltā pop-up piknika koncepts ik gadu ir nemainīgs. Intriga par slepenā piknika norises vietu tiek saglabāta līdz pēdējam brīdim. Tikai pasākuma dienā vakariņu dalībnieki uzzina, kur tiem jāierodas, tērptiem eleganti baltā, līdzi ņemot uzkodas un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam, lai kopīgi radītu svētkus. Vakars tiek pavadīts īpaši pozitīvā atmosfērā, izbaudot mirkļa burvību un prieku, ko sniedz elegantas, nesteidzīgas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem.

Šovakar viesus sagaidīs dzīvās mūzikas koncerts ar Dināras Rudānes uzstāšanos, par deju mūziku rūpēsies dīdžejmeitene un Latvijas Radio 5 personība Linda Samsonova.

Kā ierasts, būs arī daudzi pārsteigumi no pasākuma atbalstītājiem. Piedaloties dažādās aktivitātēs, viesi varēs laimēt vērtīgas balvas no tādiem zīmoliem kā Lexus, Lavazza un LVX Optika. Par vasarīgiem kokteiļiem rūpēsies Konenburg 1664 Blanc un Monin profesionālie bārmeņi. Tradicionāli būs arī austeres un šampanietis!

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus satikties, lai uz brīdi aizmirstu mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu, - nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu