Piektdienas horoskops: 19. jūlijs

Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 19. jūlijam.

AUNS

Gatavojoties nedēļas nogalei, ar naudu rīkojies apdomīgi, jāsargās no spontāniem tēriņiem un atlaižu vilinājumiem. Vakarā omulīgus brīžus sagādās tikšanās ar draugiem.

VĒRSIS

Kad gribas ar platu smaidu teikt: „Paldies Dievam, piektdiena ir klāt!”, pēkšņi rodas neparedzēti apstākļi, un mainās darba uzdevumi. Ja saglabāsi vēsu prātu, tiksi galā sekmīgi.

DVĪŅI

Ar domām jau būsi brīvdienās – sarunās ar draugiem, mīļotā cilvēka apskāvienos, kādā saviesīgā pasākumā. Taču šodien vēl krietni jāpastrādā. Darba diena būs galā tikai pašā vakarā.

VĒZIS

Kāds labs cilvēks!... Vienmēr uzklausīs, vienmēr atbalstīs... Šādi vārdi ir glaimojoši, bet atceries arī par savām interesēm. Varbūt pašam pirms brīvdienām vēl daudz darbu.

LAUVA

Domas nav pie strādāšanas, un sirdi ielīksmo vasarīgas noskaņas. Ļoti svarīga pārliecība, ka tev blakus ir cilvēks ar līdzīgiem pasaules uzskatiem. Brīvajiem ļaudīm iespējas tādu satikt.

JAUNAVA

Emocionāli sekosi līdzi darba vidē notiekošajam un kaitinās citu neizdarība. Raugies uz situācijām vieglāk – nekas, nekad un nekur nav perfekts. Brīvdienas pie durvīm, nav vērts bojāt garastāvokli.

SVARI

Šodien aši pabeidz iesākto un izbaudi nedēļas nogales sajūtu. Patīkamas emocijas no sazināšanās ar draugiem vai pasēdēšanas āra kafejnīcā. Viegli raisīsies saviesīgas sarunas.

SKORPIONS

Prāts cīnīsies ar intuīciju un tu pats pa vidu. Kam klausīt? Uz ko paļauties? Var izrādīties, ka kāds cenšas manipulēt. Ne ļaunos nolūkos, bet tomēr. Mēģini tikt skaidrībā, tas ātri izdosies.

STRĒLNIEKS

Piektdiena ir klāt! Darbā gan vēl daudz pienākumu, taču strādāsi čakli un ātri, jo iedvesmos doma, ka priekšā brīvas dienas. Apspriedies ar ģimeni vai draugiem, ko lietderīgu pasākt.

MEŽĀZIS

Par darbu svarīgāka privātā dzīve. Ģimenes cilvēkiem mīlestība un sirds siltums, bet brīvajiem ļaudīm iepazīšanās iespējas un kaislības. Piektdienas vakars – īstais laiks romantikai.

ŪDENSVĪRS

Šodien – bez steigas, jo nedēļas pēdējā darba dienā neko nokavēt nav iespējams. Orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem - ar rezultātu vēlāk būsi apmierināts.

ZIVIS

Beidz darbu laikus, atpūties un izklaidējies, to esi godam nopelnījis. Dodies uz kultūras pasākumu vai klubu. Izejot sabiedrībā, par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu