Rīgas pašvaldības vidusskolās turpinās 10. klašu komplektēšana

Skola. Ilustratīvs attēls.
Skola. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Virknē Rīgas pašvaldības vidusskolu arvien ir brīvas vietas un turpinās 10. klašu komplektēšana, liecina Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta apkopotā informācija par brīvajām vietām galvaspilsētas vidusskolās.

Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa skaidro, ka informācija par skolām, kurās ir brīvas vietas nākamā mācību gada 10. klasē, tiks aktualizēta katru piektdienu mājaslapā "iksd.riga.lv".

Pašlaik valsts ģimnāzijās un vidusskolas kopā uzņemti 4052 skolēni. Lielākajā daļā Rīgas pašvaldības skolu 10. klašu komplektēšana ir noslēgusies, un izmaiņas notiek gadījumos, ja kāds no uzņemtajiem skolēniem pāriet mācīties citā skolā.

Deviņās skolās komplektēšana vēl turpinās no pretendentu sarakstiem. Tās ir Puškina licejs, Rīgas 10., 21., 41.,92., 93. vidusskola, Rīgas Imantas vidusskola, Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskola, Rīgas Ostvalda vidusskola un Dubnova Rīgas Ebreju vidusskola.

Savukārt Rīgas 31., 33. 71., 9., 95., 96.vidusskolā, Rīgas Lietuviešu vidusskolā, Rīgas Raiņa vidusskolā, Rīgas Reinholda Šmēlinga vidusskolā, Rīgas Ziepniekkalna vidusskolā, Rīgas 66.vidusskolā un Rīgas Strazdumuižas vidusskolā arvien ir brīvas vietas.

Rīgas Reinholda Šmēlinga vidusskolas direktors Egīls Romanovskis informēja, ka šajā skolā 10.klašu komplektēšana faktiski ir beigusies un katrā no trijām desmitajām klasēm tiks uzņemti 30 bērni.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu