Sestdienas horoskops: 20. jūlijs

"Positivus 2024" stils un bezstils
"Positivus 2024" stils un bezstils Foto: Jānis Škapars, Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA

Horoskops sestdienai, 20. jūlijam.

AUNS

Šodien pasāc kaut ko kopā ar ģimeni, ielūdz piknikā tuviniekus. Sirdslietās iespējamas saspringtas situācijas, nepieņem pārsteidzīgus lēmumus.

VĒRSIS

Vajadzētu kaut kur aizbraukt – dažviet Latvijā notiek mājas kafejnīcu pasākumi, var arī doties uz kādu festivālu vai koncertu. Paliekot mājās, iespējami strīdi.

DVĪŅI

Darba nedēļa bijusi trauksmaina, tāpēc šo dienu pavadi nesteidzīgi. Nekur netraucies, neko neorganizē, vienkārši ļaujies rāmam plūdumam un atpūties. Vajag sakārtot domas.

VĒZIS

Sarīko pasākumu radiem un draugiem, iepriecini ar kulinārijas šedevriem un vasarīgiem kokteiļiem. Sirsnīga un pozitīva gaisotne. Vasara ir tavs laiks.

LAUVA

Šodien atpūties, darot to, kas patīk un iedvesmo – kāds dosies dabā, kāds organizēs ar draugiem sportisku pasākumu, kāds laiskosies šūpuļtīklā un filozofēs par dzīvi.

JAUNAVA

Nemierīga diena. Saviļņojoši notikumi iespējami privātajā dzīvē. Daudz emociju, daudz kaislību un aizraujoši piedzīvojumi vasaras vakaros.

SVARI

Pozitīvs noskaņojums, kad gribas piedzīvojumus un romantiku. Baudi jaukos brīžus, taču uzmanība jāvelta arī mājas dzīvei. Īstais brīdis pārkārtojumiem, remontam, interjera uzlabojumiem.

SKORPIONS

Iespējams, tiksi aicināts iesaistīties dažādās aktivitātēs. Taču diez vai vajag... Publiski pasākumi vai ballītes nedos gandarījumu, tikai velti iztērēsi laiku. Atpūties vienatnē vai ar ģimeni.

STRĒLNIEKS

Šī diena piemērota saviesīgām aktivitātēm. Neplāno saimniecības darbus, bet labāk sarīko pikniku, baseina ballīti vai grila pasākumu. Tikšanās ar draugiem sniegs daudz prieka.

MEŽĀZIS

Pozitīvs noskaņojums un sirds atvērta mīlestībai. Interesanti notikumi iespējami privātajā dzīvē – kāds atklās partnerī jaunas personības šķautnes, kāds satiks savu īsto cilvēku.

ŪDENSVĪRS

Ar prieku nodosies mājas darbiem – kārtosi, uzposīsi, apkopsi dārzu un arī lutināsi savus mīļos cilvēkus. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša iepazīšanās.

ZIVIS

Svarīga partnerības tēma. Pāriem jāgādā par saskaņu, bet brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, kas aizrauj. Šodien vēlams iziet sabiedrībā – satiksi interesantus cilvēkus, iegūsi jaunus draugus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu