Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Otrdienas horoskops: 23. jūlijs

Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 23. jūlijam.

AUNS

Uzmanies no cilvēkiem, kas būvē gaisa pilis un domās tērē naudu, kas vēl nav nopelnīta. Visas norunas vajag noformēt juridiski korekti, lai vēlāk nav pārsteigumu.

VĒRSIS

Iespējas palielināt ienākumus, tikai nevajag kautrēties runāt par samaksu, jo no finanšu situācijas lielā mērā atkarīgs sirdsmiers un dvēseles komforts.

DVĪŅI

Optimistiska diena - izstarosi pozitīvismu un atstāsi labu iespaidu uz līdzcilvēkiem, saņemsi komplimentus un simpātiju apliecinājumus. Daudzas durvis atvērsies.

VĒZIS

Noteikti ir vērts padomāt par jauniem peļņas variantiem, bet bez steigas. Esi precīzs un uzmanīgs visā, kas saistās ar līgumiem, finansēm un citiem lietišķiem jautājumiem.

LAUVA

Nemierīga diena. Darbā daudz diskusiju un viedokļu vētra. Nepieņem sasteigtus lēmumus, un pirms ko teikt, apdomā. Visu iespējams mierīgi izrunāt un atrast kompromisu.

JAUNAVA

Ļoti daudz darba. Dažu brīdi pat šķitīs, ka plecos sagūlis viss pasaules smagums. Taču esi modrs – var parādīties jaunas karjeras iespējas vai interesanti biznesa projekti.

SVARI

Kādu rūpju momentu var sagādāt finanšu lietas - rūpīgāk jāpadomā, kam tērēt, un kam ne. Varbūt vajag sākt kādu jaunu projektu? Domas ātras kā bultas, ir idejas un enerģija.

SKORPIONS

Ir vērts padomāt par profesionālo iemaņu uzlabošanu - ielūkojies kursu un semināru piedāvājumā. Arī vasarā šis un tas notiek. Bet varbūt rudenī jāsāk kādas studijas? Apdomā.

STRĒLNIEKS

Darbi ies no rokas, būs gandarījums, un kādam ari jaunas iespējas. Koncentrējies uz peļņu, bet raugies, lai viss ir sakārtots juridiski korekti. Var rasties jauni partneri, kas tomēr jāpārbauda.

MEŽĀZIS

Svarīgi būt iecietīgam pret atšķirīgiem viedokļiem un izvairīties no strīdiem. Labs laiks jauniem peļņas plāniem - iesaisties ambiciozos projektos, ja arī sākotnēji māc šaubas.

ŪDENSVĪRS

Labas iespējas palielināt ienākumus ar oriģinālām idejām, un izmantojot mūsdienu tehnoloģijas. Izdomāsi tādus risinājumus, par kuriem citi brīnīsies.

ZIVIS

Strādāsi bez īpaša entuziasma un ik pa brīdim var rasties vēlme pažēloties, ka viss ir slikti... Neļaujies šīm sajūtām. Patiesībā ir iespējas izcelties darbā un arī uzsākt jaunus projektus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu