Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Noskaties Sieviete Rīgā vēstules no bankas saņēmusi vien gadu pēc izsūtīšanas. Kā tas iespējams?

Sieviete Rīgā vēstules no bankas saņēmusi vien gadu pēc izsūtīšanas. Kā tas iespējams?
Sieviete Rīgā vēstules no bankas saņēmusi vien gadu pēc izsūtīšanas. Kā tas iespējams? Foto: Ekrānuzņēmums no televīzijas kanāla TV3 sižeta

Nu jau pirms gada rīdziniece Laura pasūtīja kredītkarti un nolēma, ka vēlas to saņemt pa pastu. Vēstule sasniedza savu adresātu vien pēc gada. Kādēļ tās piegāde prasīja tik ilgu laiku? Lai to noskaidrotu, sieviete vērsās pie televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Bez tabu".

Laura pirms gada izmantoja bankas piedāvāto iespēju saņemt karti ar "Latvijas pasta" starpniecību. Kad sūtījums netika saņemts ilgāku laiku, jauniete atkārtoti sazinājās ar banku. Banka atkārtoti izsūtīja kredītkarti, tomēr sieviete kārtējo reizi to nesaņēma. Visbeidzot viņa nolēma izņemt kredītkarti bankas filiālē. 

Nesen Laura nopirkusi jaunu velosipēdu, piereģistrējusi to CSDD un gaidījusi atbildi. Tā pastkastītē iekritusi kopā ar vēl četrām vēstulēm, no kurām trijās bija pirms gada pasūtītās un nu jau vairs nederīgās bankas kartes.

Kur šīs vēstules atradās visu šo laiku? "Latvijas pastā" norāda, ka par pastnieces darbu sūdzības līdz šim nav saņemtas.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Bez tabu" sižetā!

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu