Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Igaunijā autostāvvietu kari sasnieguši jaunu līmeni (1)

Foto: Reddit/Go to Eesti r/Eesti

"Reddit" vietnē ievietots ieraksts par automašīnu, kas tika apzīmēta ar rozā krāsu. Šādu "pārvērtību" iemesls pagaidām nav zināms, vēsta laikraksts "Postimees".

"Reddit" tika publicēta fotogrāfija, kurā redzams ar rozā krāsu nokrāsots "Volkswagen" automobilis. Durvis, motora pārsegs, lukturi un riteņi nav bez "tūninga". Tomēr ieraksta autors palika mazliet sašutis. "Laipni lūgti Lasnamē!" - viņš parakstījās zem savas automašīnas fotogrāfijas, kas bija kļuvusi par huligānisma upuri.

Acīmredzot automašīna tika sabojāta, jo raksta autors, pēc vandāļa domām, bija novietojis automašīnu nepiemērotā vietā. "Šī ir mana vieta, p***r," uz motora pārsega uzrakstīts ar rozā krāsu. Uzraksts ir igauņu valodā.

"Jūs varat sekot līdzi tam, kurš tur novieto automašīnu, un iegādāties šo metāllūzni par 300-400 eiro. Novieto to tur uz visu gadu un tad nodod metāllūžņu savākšanas punktā," kāds komentētājs piedāvā upurim smalku atriebības variantu.

"Tas nu gan ir ļoti gudri - skaidri parādīt, kur tu pastāvīgi novieto savu automašīnu, vienlaikus veicot vandalisma aktu pret citu automašīnu," brīnījās cits komentētājs.

Nepalaid garām!
Uz augšu