Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

VIDEO Milzu sastrēgums uz Rīgas apvedceļa. Atklāta jauna informācija par avāriju

Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" video

Pirmdienas, 22. jūlija, pēcpusdienā uz Rīgas apvedceļa posmā no Salaspils līdz Babītei negadījuma dēļ izveidojās kilometriem garš sastrēgums. Netālu no Jaunmārupes sadūrās vieglais auto ar kravas auto, ziņo raidījums "Degpunktā".

Glābēji ceļu ir noslēguši, jo negadījumā ierautajam smagajam transportlīdzeklim tika pārsista degvielas tvertne un dīzelis izlija uz ceļa. Kamēr nav izdevies to savākt, braukt pa šoseju var būt bīstami.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Rīgas 2. daļas vada komandieris Aigars Putnis skaidro, ka konkrētajā negadījumā vislielākā problēma bijusi avārijas dēļ pārsistā kravas auto degvielas tvertne. Degvielas tvertne cieta no apakšas, un vēl pirms VUGD ierašanās tā bija iztukšojusies uz brauktuves – 150 litri. Līdz ar to vajadzēja daudz absorbenta, tika iesaistīts arī papildu ķīmijas automobilis, kuram ir vairāk absorbenta. Ar absorbenta palīdzību tomēr izdevās kaut cik tālāk ierobežot tālāko degvielas izplatību pa asfaltu.

"Renault" automašīnā atradās tikai vadītāja. Viņa pēc trieciena pati spēja izkļūt no braucamrīka. Spriežot pēc smagā transportlīdzekļa šofera teiktā, pirms sadursmes sieviete laikam novērsās no ceļa, piemiga vai viņai kļuva slikti ar veselību.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu