Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Trešdienas horoskops: 24. jūlijs

Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 24. jūlijam.

AUNS

Var nākties pieņemt nepopulārus lēmumus. Iespējams, tie pašam un citiem nepatiks, bet nākotnē tomēr nesīs augļus. Šis ir laiks, kad par bonusiem jādomā ilgtermiņā.

VĒRSIS

Kolēģi vai biznesa partneri var sastrādāt zili zaļus brīnumus. Izsaki viedokli, bet savas kļūmes, lai katrs pats labo. Tev savi darbi un sava atbildība, nav jāpiesakās par pasaules glābēju.

DVĪŅI

"Kāds darbs, tāda alga," ir tāds sakāmvārds. Nevarēsi sūdzēties ne par vienu, ne otru. Ja tomēr neesi apmierināts, tad ieskaties darba sludinājumu portālos vai raksti jaunu biznesa plānu.

VĒZIS

Ikdienas un rutīnas pienākumi, taču prātā pavisam citas domas... Kāda īsziņa, tālruņa zvans vai acu skats uzjundīs romantiskas noskaņas vai sentimentālas atmiņas.

LAUVA

Esi uzmanīgs ar finanšu saistībām. Ja gatavojies kārtot kredītu vai līzingu, rūpīgi izvērtē savas iespējas. Darbā daudz pienākumu, un viss varbūt nenotiks pēc tava prāta.

JAUNAVA

Profesionālajā vidē radošas idejas, kas tiks atzinīgi novērtētas, tikai sadarbībā jāuzmanās no pārpratumiem un neskaidrībām. Pārliecinies vai ar partneriem esat sapratušies pareizi.

SVARI

Šodien daudz kas atkarīgs no cilvēkiem, kas ir tavā komandā. Laba intuīcija un spējas saprast citu rīcības motīvus. Svarīga arī sirdslietu tēma – iespējami aizraujoši piedzīvojumi, kaislības un jauna iepazīšanās.

SKORPIONS

Daudz lietišķu darīšanu, jauni projekti, sapulces un tālruņa zvani – darba diena paies nemierīgi. Vakarā atrodi laiku pats sev, un atpūtai, jo jāsargās no pārslodzes un stresa.

STRĒLNIEKS

Tev apkārt ir labi cilvēki un šajā dienā daudz pozitīvā. Var izrādīties, ka liela nozīme senai draudzībai – neliedz savu padomu un atbalstu, tāpat arī nekautrējies palūgt palīdzību, ja nepieciešams.

MEŽĀZIS

Peļņas periods. Kurš ir vislabākais rēķinātājs? Protams, ka tu. Būs idejas, kā nopelnīt vairāk. Taču naudas enerģijai jārotē, tāpēc palutini sevi ar kādu skaistu pirkumu.

ŪDENSVĪRS

Meklē jaunus lietišķos kontaktus un sadarbojies. Tajā pašā laikā darījumu partnerus rūpīgi izvērtē un svarīgās lietās turi roku uz pulsa. Jābūt vērīgam, lai nesanāk negaidīti „pārsteigumi”.

ZIVIS

Labi lietišķie kontakti un izdevīgi darījumi. Veiksme lielā mērā atkarīga no spējas ieklausīties citos un būt gatavam uz kompromisu. Tomēr esi uzmanīgs finanšu lietās, neaizdod un neaizņemies.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu