Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Tev ir jautājums par locītavu veselību? Uzdod to ekspertam un laimē vizīti pie ortopēda

Foto: Peakstock/Shutterstock

Vairāku aptauju dati liecina, ka trešdaļa iedzīvotāju sirgst ar dažādām locītavu problēmām. Ja vēlies saņemt profesionālas atbildes par locītavu veselību, izmanto iespēju uzdot jautājumu speciālistam. Traumatologs ortopēds Dr. Andrejs Peredistijs ir gatavs sniegt padomus un atbildes uz visiem jūsu jautājumiem saistībā ar locītavu sāpēm, kustību ierobežojumiem, traumu ārstēšanu un profilaksi, kā arī citām ar locītavu veselību saistītām tēmām. 

Vēlies uzzināt, kā ikdienā rūpēties par par locītavu veselību un kas to ietekmē? Kāpēc vizīte pie fizioterapeita ir vienlīdz svarīga kā friziera apmeklējums? Kādi ir jaunākie produkti kustību balsta sistēmas veselībai? Kā pasargāt locītavas fiziskas slodzes laikā? Bet varbūt tev ir kāds cits jautājums par locītavu veselību? Raksti mums, un mēs parūpēsimies, lai tu saņemtu vislabākos padomus no profesionāļa. 

Līdz 31. augustam izmanto iespēju iesūtīt savus jautājumus ekspertam. 

Līdz 15. septembrim apkoposim iesniegtos jautājumus un reizi nedēļā publicēsim traumatologa-ortopēda Dr. Andreja Peredistija atbildes, sniedzot vērtīgu informāciju, kas palīdzēs uzlabot locītavu veselību un ikdienas dzīves kvalitāti.

Interesantākā jautājuma autors, ko izvēlēsies Dr. Andrejs Peredistijs, balvā saņems 60 eiro vērtu dāvanu karti vizītei pie viņa vai cita ORTO klīnikas speciālista. 

Ar balvas ieguvēju TVNET redakcija sazināsies personīgi uze-pastu līdz 2024. gada 15. septembrim.

Tev ir jautājums par locītavu veselību? Uzdod to ekspertam!

Iesūti savu jautājumu uz e-pasta adresi

konkurss@tvnetgrupa.lv.

Uz augšu