Kuram gan nav zināms franču astrologs un pareģis Nostradams un viņa 16. gadsimtā sarakstītā pareģojumu grāmata “Les Propheties” (Pravietojumi), kurā viņš, kā uzskata daži, pareģojis gan abus pasaules karus, Napoleona un Hitlera nākšanu pie varas un Lielo Londonas ugunsgrēku, gan Franču revolūciju un Hirosimas un Nagasaki bombardēšanu. Arī 2024. gadam Nostradams bija sagatavojis saujiņu pareģojumu, tāpēc, gadam esot jau pusē, palūkosim, kādi tie bija, kuri ir piepildījušies un kas vēl gaidāms priekšā.

Nostradama pareģojumi ir interesanta lasāmviela, kas varbūt ļauj uz mirkli ieskatīties mūsu pašu zemapziņā. Lūk, pareģojumi, ko Nostradams veltīja 2024. gadam. Vai kāds no tiem ir piepildījies vai draud piepildīties, raudzīsim tālāk.

Karš ar Ķīnu

Nostradams pareģoja “cīņas un jūras kaujas”, kā arī pieminēja, ka “Sarkanais naidnieks no bailēm kļūs bāls, / bailēs sviežot lielo okeānu.”

Protams, daži uzskata, ka šis “Sarkanais naidnieks” ir Ķīna. Bet ļausimies interpretācijai, proti, kāpēc gan lai “Sarkanais naidnieks” nebūtu, teiksim, Krievija, kas 2024. gadā saņems sen pelnīto kāvienu? No kā? Varbūt no Ķīnas? Ukrainas? Ej nu sazini.