Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

Foto Koknesē deg kafejnīca "Panna"

Koknesē deg kafejnīca "Panna"
Koknesē deg kafejnīca "Panna" Foto: facebook.com/ginta.apsane

Sestdienas pēcpusdienā Aizkraukles novada Koknesē izcēlies ugunsgrēks kafejnīcā "Panna Cafe Koknese", noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā informēja, ka plkst.16.49 saņemts izsaukums uz sabiedriskas ēkas ugunsgrēku Blaumaņa ielā Koknesē. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka liesmas strauji izplatās no pirmā uz mansarda stāvu.

Dzēšanas darbus apgrūtināja tas, ka karstuma un uguns iedarbībā skārda jumts bija deformējies, apgrūtinot iespējas piekļūt liesmām, kā arī skaidas, kas tika izmantotas kā jumta siltinājums. Lai ugunsdzēsēji glābēji varētu piekļūt degšanas perēklim, ar autocisternas vinču skārda segums tika novilkts no jumta.

Plkst.21.18 liesmu izplatīšanos izdevās ierobežot. Ēkas mansarda stāvs dega pilnā 600 kvadrātmetru platībā.

Dzēšanas darbi joprojām turpinās, un tajos iesaistīti vairāk nekā 20 ugunsdzēsēji glābēji ar sešām autocisternām.

Vietējie ziņo, ka ugunsnelaimes dēļ apkārtnē izveidojies spēcīgs sadūmojums.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka SIA "IMIga", kas pārvalda kafejnīcu "Panna Cafe" Koknesē, reģistrēta 2009.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2988 eiro.

Uzņēmums pieder Ingūnai Grandānei (33,33%), Mārim Mālmeistaram (33,33%) un Ingunai Kalniņai (33,33%). 2023.gadā "IMIga" strādāja ar 1,099 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 17,9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmums cieta zaudējumus 88 450 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu