Šodienas redaktors:
Baiba Cimoška

Jūrmalā labiekārtos Ezeru ielas peldvietu pie Lielupes

Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Jūrmalas dome nolēmusi labiekārtot Ezeru ielas peldvietu pie Lielupes, informēja pašvaldībā.

Labiekārtošana tiks veikta ar Eiropas Savienības finansējuma atbalstu. Plānots atjaunot Ezeru ielas peldvietas infrastruktūru, tiks atjaunotas piknika vietas, pārģērbšanās kabīnes, informatīvais stends un laivu piestātne.

Peldvieta tiks papildināta ar jauniem infrastruktūras elementiem - izveidota pielāgota makšķerēšanas vieta uz pontona, informatīvās norādes, nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, ģimenēm ar bērniem un senioriem.

Projekta mērķis ir veicināt ūdenstūrisma aktivitātes, izmantojot inovatīvus pieejamības risinājumus cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem, ģimenēm ar bērniem un senioriem, nodrošinot vides pieejamību un vienlaikus ieviešot arī ilgtspējīgus infrastruktūras risinājumus, kas kontrolē un samazina atpūtas aktivitāšu radīto antropogēno ietekmi.

Projektu Jūrmalas pašvaldība īstenos partnerībā ar projekta vadošo partneri - Kurzemes plānošanas reģionu. Tā izmaksas Jūrmalā ir 60 260 eiro. No tām Eiropas Reģionālā attīstības fonda finansējums būs 80%.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu