2004. gada 31. augustā Ričmondhilā, Džordžijas štatā aiz ātrās ēdināšanas Restorāna “Burger King” atkritumu konteineriem tika atrasts bezsamaņā guļošs vīrietis. Viņš bija pilnīgi kails, ievainots un klāts ar sarkanajām skudrām. Neviens nezināja, kas viņš ir. To pateikt nespēja arī viņš pats, kad atguva samaņu. Vajadzēja desmit garus gadus, lai viņš nonāktu līdz atbildēm uz savas dzīves eksistenciālākajiem jautājumiem.

Agrā vasaras rītā kāds ātrās ēdināšanas restorāna “Burger King” Ričmondhilā, Džordžijā darbinieks aiz atkritumu konteineriem uzdūrās kailam, bezsamaņā guļošam vīrietim. Saule vēl nebija uzlēkusi, tomēr vīrietis bija apdedzis un sviedriem noplūdis. Viņa ķermeni klāja sarkanās skudras un sarkani izsitumi, galvā bija ievainojums. Restorāna darbinieks nekavējoties izsauca policiju, kurai ierodoties notikuma vietā vīrietis jau bija pamodies, tomēr apjucis.

Policists ziņojumā atzīmēja, ka vīrietis ir bezpajumtnieks, kurš aizmidzis pie atkritumu konteineriem, un izsauca ātro palīdzību, kas viņu nogādāja tuvējā slimnīcā. Ņemot vērā, ka viņš nevarēja pateikt savu vārdu, tur viņš tika iedēvēts par “Burger King Doe”.