Jelgavas dzelzceļa līnijā arī ceturtdien atcelti vairāki vilcieni

Foto: LETA

Cīnoties ar nedēļas sākumā piedzīvotās vētras sekām, Jelgavas dzelzceļa līnijā arī šodien vairāki pasažieru vilcieni būs atcelti, bet daļā Tukuma līnijas pasažieri tiks pārvadāti ar dīzeļvilcieniem un autobusiem, informē AS "Pasažieru vilciens" (PV).

Jelgavas līnijā šodien atcelti pasažieru vilcienu reisi Rīga-Jelgava plkst.5.03, 8.14, 16.13 un 18.13, kā arī reisi Jelgava-Rīga plkst.6.08, 9.15, 17.15 un 19.15. Pārējos reisus plānots izpildīt atbilstoši plānotajam vilcienu kustības grafikam, taču iespējami kavējumi.

VAS "Latvijas dzelzceļš" darbinieki strādā, lai vilcienu satiksme Tukuma dzelzceļa līnijā tiktu atjaunota pēc iespējas ātrāk, bet tikmēr pasažieri tiek aicināti uz sapratni, posmā Dubulti-Tukums II-Dubulti iespēju robežās izmantojot citus transporta veidus.

PV norāda, ka operatīvā informācija par izmaiņām vilcienu kustībā pieejama "Vivi" mobilajā lietotnē, PV tīmekļvietnē vai pa tālruni 8000 7600.

Kā ziņots, Latviju svētdien un pirmdien šķērsoja aktīvs ciklons, nesot ekstremāli stipru, ilgstošu lietu, un spēcīgas vēja brāzmas, kas lauza kokus un bojāja elektrolīnijas un satiksmes infrastruktūru.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu