Pie Jaunskrimbām applūdis tilts pār Abavu

Abavas Āža akmens
Abavas Āža akmens Foto: www.senvietas.lv

Pūres pagastā lietus dēļ applūdis un slēgts satiksmei tilts pār Abavu pie Jaunskrimbām, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Apbraukšana iespējama caur Jaunsātiem pa ceļu Tukums-Kandava (V1445), Jaunmokas-Jaunsāti (V1444) un pašvaldības ceļu Meiniķi-Skrimbas (C4)

LVC skaidro, ka ceļu caur Jaunsātiem izmanto, lai apbrauktu tilta pār Abavu remontdarbus Pūrē uz vietējā autoceļa Dziļkalni-Pūre (V1464).

Maršruta garums ir apmēram 20 kilometri, un autovadītājiem jāplāno papildu laiks ceļā. Patlaban nav iespējams prognozēt, kad ūdens līmenis Abavā pazemināsies, norāda LVC.

Par applūdušiem ceļu posmiem LVC aicina informēt, zvanot uz diennakts informatīvo tālruni 80005555. Savukārt informācija par slēgtajiem posmiem un satiksmes ierobežojumiem atrodama LVC mājaslapā "www.lvceli.lv."

LETA jau vēstīja, ka Pūres pagastā notiek tilta pār Abavu pārbūve uz vietējā autoceļa Dziļkalni-Pūre. Abpus tiltam kilometra garumā arī pārbūvē autoceļa Dziļkalni-Pūre posmu. Būvdarbi ilgs līdz nākamā gada pavasarim.

LVC izveidota 2004.gada nogalē un pieder valstij. Uzņēmums pārvalda valsts autoceļu tīklu, administrē valsts autoceļu tīkla finansējumu un organizē iepirkumus valsts vajadzībām. LVC pārvalda vairāk nekā 20 000 kilometru valsts autoceļu.

Nepalaid garām!
Uz augšu