Šodienas redaktors:
Dardega Legzdiņa

Sestdienas horoskops: 3. augusts

Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 3. augustam. 

AUNS

Laba diena koncerta vai festivāla apmeklējumam, bet, ja nekur nedosies, tad mājās netrūks saimniecības darbu. Kādam iespējami daudzkrāsaini piedzīvojumi sirdslietās.

VĒRSIS

Aicinās jauni plašumi – dodies izbraucienā uz neredzētām vietām. Ir vērts apskatīt pilis, muižas un citus kultūrvēsturiskus objektus. Un varbūt iegriezt kādā meža ceļā palūkot sēnītes.

DVĪŅI

Sirds ilgojas pēc jauniem iespaidiem. Dodies izbraucienā vai plāno atvaļinājuma ceļojumu. Daudz pozitīvu emociju sniegs arī pikniks ar draugiem. Saviesīgas sarunas, jautrība, optimisms.

VĒZIS

Šī diena paies ģimeniskā atmosfērā. Ar prieku palutināsi savējos, pagatavojot ko gardu. Kāds varbūt dosies mežā, lai salasītu Meža mātes labumus ziemas krājumiem.

LAUVA

Lieliska diena komunikācijai un daudz pozitīvu emociju. Dodies sabiedriskās un saviesīgās izklaidēs – satiecies ar draugiem, apmeklē pasākumus, sarīko pikniku.

JAUNAVA

Nesēdi mājās, bet noorganizē kādas izklaides – sarīko ar draugiem sportisku pasākumu, apmeklē koncertu vai ballīti. Jaunas tikšanās, jaunas pazīšanās.

SVARI

Dodies uz kādu kultūras pasākumu kopā ar mīļoto cilvēku, būs jauni iespaidi un tēmas sarunām. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša satikšanās neparastos apstākļos.

SKORPIONS

Sirds ilgosies pēc romantikas un tās netrūks. Iespējama aizraujoša iepazīšanās. Pāriem attiecībās jaunas krāsas un daudz sirsnības. Lieliska diena attiecību veidošanai.

STRĒLNIEKS

Šodien vislabākā atpūta mājās, nesteidzīgi izbaudot to, ka nekur nav jātraucas. Uzkop telpas, nopļauj mauriņu, izmēģini kādu jaunu, vasarīgu kulinārijas recepti.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē iespējami dažādi pavērsieni, kas liks uz situācijām paraudzīties no cita skatu punkta. Vispirms pavērtē, ko dari vai nedari un ko vispār vēlies no attiecībām.

ŪDENSVĪRS

Iepriecini mīļoto ar romantisku pasākumu vai izbraucienu. Ģimenes cilvēkiem sekmīgi mājas darbi un jauka kopā būšana ar savējiem. Šodien pirmajā vietā attiecības ar tuviem cilvēkiem.

ZIVIS

Svarīga privātā dzīve. Brīvajām sirdīm aizraujoši vasarīgi piedzīvojumi un aizraujoša iepazīšanās. Pāriem attiecībās sirsnība un saprašanās no viena acu skatiena.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu