Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Otrdienas horoskops: 6. augusts

Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 6. augustam.

AUNS

Iespējams, nāksies uzņemties papildus pienākumus bez papildus atlīdzības. Šis periods vienkārši jāpārdzīvo, būs labāki laiki. Ir vērts ielūkoties darba sludinājumos.

VĒRSIS

Koncentrē enerģiju karjeras vai privātā biznesa attīstībai. Profesionālajā jomā paveras plašas iespējas un vajag tās izmantot. Runā par atalgojumu, peļņas pārdali un izdevīgākiem nosacījumiem.

DVĪŅI

Ja saņem jaunu piedāvājumu, esi vērtējošs un ievāc informāciju – grandiozi solījumi mēdz izčibēt kā lapas vējā. Patlaban nav labs laiks kaut ko uzsākt, un jābūt uzmanīgam juridiskos jautājumos.

VĒZIS

Daudzi novērtēs tavas spējas un atzīs par autoritāti. Var rasties iespējas palielināt ienākumus, izveidot auglīgu sadarbību un arī iegūt atpazīstamību.

LAUVA

Ļoti daudz pienākumu, bet vispirms izvērtē, vai atliks laiks sev pašam, savām interesēm. Ja no kaut kā jāatsakās, tad nekautrējies noteikt savam darbam visaugstāko cenu.

JAUNAVA

Nemierīga diena. Vislabākais būtu neiesaistīties to jautājumu risināšanā, kas uz tevi tiešā veidā neattiecas. Un varbūt jāpadomā par darba maiņu vai jaunas biznesa sadarbības veidošanu.

SVARI

Ja kāda informācija steidzami nepieciešama darbam, tad sērfo tīmeklī vai apspriedies ar mākslīgo intelektu. Vajadzīgās atbildes atradīsi visai drīz. Prāta potenciāls augstā līmenī.

SKORPIONS

Stratēģiskās plānošanas laiks. Radīsies labas idejas, kā arī iespējamie sadarbības partneri. Tu gan esi individuālais spēlētājs, tāpēc visu rūpīgi izvērtē un ar lēmumiem nesteidzies.

STRĒLNIEKS

Ja profesionālajā vidē kaut kas nav pa prātam, tad veido jaunu sadarbību. Tikai iepriekš ievāc informāciju par nākamo partneru reputāciju.

MEŽĀZIS

Finanšu lietās esi precīzs, jo kaut kas var noiet greizi pilnīgi neizprotamu apstākļu dēļ. Svarīgos jautājumos paļaujies labāk uz savu intuīciju, nevis uz viszinīgiem padomdevējiem.

ŪDENSVĪRS

Gribēsi vadības grožus turēt savās rokās un pieskatīt darba procesus, jo tad prāts mierīgāks. Dari to neuzkrītoši, lai kāds no kolēģiem neapvainojas vai nesāk protestēt.

ZIVIS

Apdomā, ko no sirds vēlies, un ko dari tikai pienākuma pēc. Un, ja tā, tad – kamdēļ?... Ja šķiet, ka darāmā tik daudz, ka sajūta, kā nasta plecos uzvelta, tad ar steigu kaut kas jāmaina.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu