Šodienas redaktors:
Lauma Lazdiņa

Trešdienas horoskops: 7. augusts

Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 7. augustam. 

AUNS

Trešdiena – mazā piektdiena?... Sapņains noskaņojums, un vēlme gulēt pludmalē vai dārza ēnā atpūtas krēslā. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad ir īstais brīdis sākt to plānot.

VĒRSIS

Izcili parādīsi profesionālo varēšanu un gūsi atzinību, taču atceries, ka „solīts makā nekrīt”. Tāpēc noformē visu juridiski korekti. Temīda ir bezkaislīga.

DVĪŅI

Paspīdēsi ar zināšanām, liksi lietā pieredzi, un strādāt nāksies diezgan daudz. Ja esi uzņēmies vairāk, nekā darba līgumā paredzēts, tad nekautrējies apspriest naudas lietas.

VĒZIS

Svarīga peļņas tēma, un var pavērties jaunas iespējas. Taču rūpīgi izvērtē priekšlikumus un ievāc informāciju – lai no vilka bēgdams, lācim neuzskrien.

LAUVA

Darba pilnas rokas. Ik pa laikam pukosies, jo kādi cilvēki vai notikumi izjauc noteikto lietu kārtību, kas tev tik svarīga. Bet tāda reiz nu ir dzīve. Esi pacietīgs!

JAUNAVA

Darīšanas iestādēs, juridiskus vai citus lietišķus jautājumus var nākties kārtot caur grūtībām. Ja kaut kas tāds jādara, tad rūpīgi sagatavojies vai pilnvaro savā vietā kādu citu.

SVARI

Pirmajā vietā finanšu tēma. Padomā, kā iespējams palielināt ienākumus. Varianti var būt dažādi, sākot ar karjeru un beidzot ar privāta biznesa attīstīšanu.

SKORPIONS

Darbā negaidīti pavērsieni un mainīgas situācijas, kas dara nervozu. Mājās risināmi saimnieciski un pedagoģiski jautājumi. Ļoti nemierīga diena.

STRĒLNIEKS

Prātā rodas dažādas idejas – gan par darbu, gan biznesu, taču naudas lietās jābūt piesardzīgam. Peļņas iespējas šobrīd ir mazākas nekā tēriņi. Esi uzmanīgs.

MEŽĀZIS

Pragmatiskais Mežāzis pusceļā starp to, ko saka prāts un ko vēlas sirds. Pārdomas par attiecību tēmu, pārdomas par darbu un karjeru. Nepieņem būtiskus lēmumus.

ŪDENSVĪRS

Daudz domu un ideju, kā arī spēja piemēroties situācijām. Elastība palīdzēs vienlaikus tikt galā ar visiem pienākumiem. Būs gan jāpapūlas, bet zvaigznes vēsta, ka daudz paveiksi.

ZIVIS

Lielisks laiks, lai iesaistītos pelnošos projektos vai nomainītu darbavietu, ja radusies sajūta, ka tavu veikumu tā īsti nenovērtē. Nebīsties mesties kādā vilinošā avantūrā!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu