Džo Burūss bija burvju mākslinieks, kurš savu slavas zenītu sasniedza 1990. gados. Viņa elks bija leģendārais iluzionists Harijs Hudini, kurš reiz lika sevi apglabāt dzīvu un spēja tikt no kapa ārā sveiks un vesels. Burūsa plāns bija līdzīgs, proti, viņš kāpa zārkā, kas tika iecelts kapā un apbērts ar zemi, kam pa virsu uzlēja biezu cementa kārtu. Burūss gāja bojā. Lūk, kā tas notika.

1990. gados aktīvā burvju mākslinieka Džo Burūsa karjeras galvenais mērķis bija kļūt par leģendārā burvju mākslinieka Harija Hudini iemiesojumu. Viņš, kā jau lielākā daļa burvju mākslinieku, meklēja veidus, kā paveikt kaut ko radikālu, kā pārsteigt un šokēt savus skatītājus, un kas gan var būt labāks, kā likt sevi apglabāt dzīvu.

Daudziem cilvēkiem ir bail tikt apglabātiem dzīviem. Jau rakstnieks Edgars Alans Po šo tēmu veiksmīgi izmantoja savos darbos, radīdams nervus kutinošākos un šaušalīgākos šausmu stāstus vēsturē. Tikmēr burvju mākslinieks Harijs Hudini nebaidījās ne nieka un saprata, cik liels potenciāls varētu būt šādam priekšnesumam.