Šodienas redaktors:
Jānis Tereško

“Baltu Rotas” savā 30 gadu jubilejā aicina uz svinībām Siguldas pils dārzā

Foto: Publicitātes foto

Šī gada 17. augustā Siguldā, pils kompleksā uzņēmums “Baltu Rotas” svinēs trīsdesmito gadadienu. Savā jubilejā “Baltu Rotas” dāvina koncertu un plašu svētku programmu ikvienam interesentam.

Pasākuma laikā no plkst. 12.00 līdz 17.00 Siguldas pils kompleksa apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar vairākām interesantām un izzinošām aktivitātēm, kas būs izvietotas “staciju tipa” veidā visā pils kvartālā. Būs ierīkota gan ilgtspējīga dārza stacija ar praktiskajiem padomiem sadarbībā ar dārznieci un arboristi IlziGoGreen, gan arheoloģijas stacija, kur uzzināt vairāk par izrakumiem kopā ar arheologu Gunti Zemīti, acis priecēs eleganti retro auto, būs arī sportiskas aktivitātes, vēderprieki un citi pārsteigumi.

“Šī gadadiena ir zīmīga, jo apliecina uzņēmuma ilgtspēju. Kaislība un degsme par lietām, kas aizrauj un turpina iedvesmot. Tās ir emocijas, ar kurām vēlas dalīties visa lielā “Baltu Rotu” saime,” teic pasākumu komentē “Baltu Rotu” attīstības vadītāja Laura Geistarde-Šube.

Foto: Publicitātes foto

Pasākuma dienas daļu plkst. 18.00 turpinās diskusijapils paviljonā "Ilgtspēja ir jāsvin – pilsētvidē, uzņēmējdarbībā un valstiskā domāšanā". Tajā piedalīsies Ilze un Reinis Liepiņi no “Sudraba Arhitektūras”, Rundāles pils direktore Laura Lūse -, “Twiter konvoja” iniciatīvas aizsācējs Reinis Pozņaks, fonda “Namejs” vadītājs ģenerālis Raimonds Graube, kā arī ģimenes uzņēmuma “Baltu Rotas” turpinātāja Ieva Straupe-Lūse un attīstības vadītāja Laura Geistarde-Šube.

Vakara noslēdzošā daļa plkst. 19.30 priecēs melomānus, kas varēs izbaudīt Mika Galvanovska spēcīgo vokālu akustiskajā koncertā kopā ar talantīgo pianistu Matīsu Žilinski un ģitāristu Miku Akotu.

“Baltu Rotas” ir rotkaļu Initas un Vitauta Straupju dibināts ģimenes uzņēmums, kas savu darbību aizsācis deviņdesmito gadu sākumā līdz ar Latvijas otrās neatkarības atgūšanas laiku. Šobrīd jau otrajā paaudzē tas veiksmīgi turpina darbību Ievas Straupes-Lūses vadībā. “Baltu Rotas” galvenais darbības virziens ir rotu darināšana, iedvesmojoties no senās kultūras un ziemeļnieciskās dabas. Gadu gaitā uzņēmuma veidotās rotas ir priecējušas ne tikai vietējos un ārzemju klientus, bet arī piedalījušās starptautiska mēroga izstādēs, kā arī izvēlētas kā dāvanas augstām pašmāju un ārvalstu amatpersonām, piemēram, Dānijas karalienei Margrētei, Hilarijai Klintonei, Norvēģijas karaliskajam pārim un Ukrainas pirmajai lēdijai Olenai Zelenskai. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu