Piedalies aptaujā "Cik daudz zini par holesterīnu?" un laimē vērtīgas balvas

Foto: Chinnapong/Shutterstock

Rūpēties par sirds un asinsvadu veselību bieži vien sākam tikai tad, kad esam saskārušies ar kādu no simptomiem. Svarīgi ir zināt, ka, regulāri sekojot līdzi saviem sirds veselības skaitļiem, ir iespējams novērst nākotnes veselības problēmas. Mazs solis mūsu ikdienas paradumos var nest lielu ieguldījumu sirds un asinsvadu veselības saglabāšanā. 

Lotos Pharma kā uzņēmums, kas ražo produktus sirds veselībai, vēlas sniegt savu ieguldījumu sabiedrības zināšanu veicināšanā par sirds veselību, tāpēc vēlamies noskaidrot sabiedrības viedokli par holesterīnu. Piedalies aptaujā, atbildi uz pieciem jautājumiem, veiksmes gadījumā tiekot pie veselībai vērtīgiem oriģinālproduktiem no Latvijas farmācijas uzņēmuma Lotos Pharma.

Konkurss noslēdzies!

Izlozes kārtā noskaidroti trīs uzvarētāji:

  • ani***@ibox.lv
  • ive***@gmail.com
  • ine***@gmail.com

Apsveicam! Ar laimīgajiem sazināsimies personīgi!

Paldies visiem par dalību!

Līdz 25. augustam piedalies aptaujā un piereģistrē e-pastu, lai piedalītos balvas izlozē.

26. augustā noskaidrosim trīs veiksminiekus, kuri tiks pie balvas –  Lotos Pharma dāvanu komplekta ar Latvijā ražotiem un veselībai noderīgiem uztura bagātinātājiem.

Foto: Publicitātes attēls

Lai rūpētos un uzturētu sirdi un asinsvadus labā stāvoklī, Latvijas farmācijas uzņēmums Lotos Pharma ir radījis AteroLip® complex caps. Tā sastāvā ir dabīgais statīns monakolīns K, kas iegūts no sarkanā rauga rīsiem, no cukurniedrēm iegūts polikosanols, standartizēts olīvu (Olea europea) lapu sausais ekstrakts (polifenols hidroksitirozols), holīns, kas palīdz nodrošināt normālu lipīdu vielmaiņu, niacīns un vitamīns B12. Sastāvā esošais kurkumas ekstrakts palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs.

AteroLip® complex caps ir ērti lietot, tikai 1 kapsula dienā! Produkts pieejams 30 kapsulu un izdevīgajā 90 kapsulu iepakojumā. Izdevīgākais piedāvājums Lotos Pharma mājas lapā.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Uz augšu