Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Otrdienas horoskops: 20. augusts

Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 20. augustam.

Auns

Jāuzlabo profesionālās iemaņas. Kā mēdz teikt: kauns nav nezināt, kauns ir negribēt zināt. Tavs prāts atvērts jaunai informācijai, it īpaši vēlams apgūt kaut ko no tehnoloģiju jomas.

VĒRSIS

Esi uzmanīgs ar finansēm. Nedrīkst iesaistīties darījumos, kas rada kaut vismazāko šaubu ēnu. Attiecībā uz peļņu šoreiz – labāk mazāk un vēlāk, nekā daudz un tūlīt.

DVĪŅI

Ir vērts apsvērt darba maiņu vai kāda jauna projekta īstenošanu. Tev nepatīk rutīna, un patlaban ir īstais laiks atšķirt jaunu lappusi profesionālo panākumu grāmatā.

VĒZIS

Labs laiks ideju prezentācijām, domubiedru meklējumiem un labdarības projektiem. Gribēsi visur iesaistīties un visu kontrolēt, tomēr nevajag jaukties procesos, kas nav tavā kompetencē.

LAUVA

Veiksme atkarīga no tā, cik labus un zinošus partnerus izdosies atrast. Iesaisties dažādos pasākumos - katrs projekts tev atnesīs savu labumiņu.

JAUNAVA

Piemērots laiks, lai apgūtu ko jaunu. Ļoti iespējams, ka interese radīsies ne tikai par praktiskām jomām, bet kādu filozofisku novirzienu. Svarīga nozīme sabiedriskām aktivitātēm.

SVARI

Darbā var nākt kādas pārmaiņas, papildus pienākumi vai esošo korekcijas. Nebūtu vēlams strīdēties ar vadību vai kolēģiem. Uzņem visu filozofiskā mierā.

SKORPIONS

Lietišķajā jomā dota iespēja izveidot kontaktus, kas noderēs nākotnē. Arī neformālas tikšanās laikā der apmainīties ar vizītkartēm. Tikai nekārto darījumus ar draugiem.

STRĒLNIEKS

Patlaban ir īstais laiks iesaistīties pelnošos projektos un likt pamatus kādam ilgtermiņa pasākumam. Cilvēki labprāt ar tevi komunicēs un piedāvās sadarbību.

MEŽĀZIS

Dodies uz priekšu, jo veiksme ir ar tevi. Ar ienākumiem būsi apmierināts, bet pastāv iespējas nopelnīt vairāk. Neatlaidība un precīza plānošana ir tavi trumpji.

ŪDENSVĪRS

Latviešu sakāmvārds vēsta: „Kā vējš skrien, kā miets atduras!” Neko nesasteidz. Tās idejas, ko tagad „iestādīsi”, dos augļus pēc kāda laika. Vajag ieklausīties arī kolēģu padomos.

ZIVIS

Noskaņojums mainīgs, tāpēc turies tālāk no nīgriem cilvēkiem. Neiesaisties diskusijās, kurās oponenti nav gatavi uzklausīt atšķirīgu viedokli. Dienas veiksme atkarīga no garastāvokļa.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu