Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Vīrietim par vardarbību pret dzīvesbiedri un pameitu piespriež cietumsodu

Foto: Shutterstock

Kurzemes rajona tiesa piespriedusi kādam vīrietim vairāku gadu cietumsodu par vardarbību pret dzīvesbiedri un mazgadīgo pameitu, liecina publiski pieejamais spriedums.

Vīrietis apsūdzēts par to, ka vardarbīgi apgājās ar mazgadīgo, nodarot mazgadīgajai psihiskas un fiziskas ciešanas, kā arī izteica draudus izdarīt slepkavību laulātajai.

Apsūdzētais, dusmu vadīts un būdams neapmierināts ar sievas rīcību, vairākkārtīgi ar dūrēm iesita un ar kāju iespēra sievai pa dažādām ķermeņa vietām, kā arī, nogrūžot viņu uz grīdas un turot aiz matiem, vilka viņu dzīvoklī pa grīdu. Vīrietis arī izteica draudus sievu nogalināt, sakot, ka viņu nositīšot.

Vienlaicīgi, redzot konfliktu, mazgadīgā pameita iejaucās un mēģināja atturēt vīrieti, taču varmāka nogrūda bērnu uz grīdas un pēc tam, saķerot ar rokām aiz kakla, pacēla viņu un iemeta gultā.

Tiesa vīrietim piemēroja brīvības atņemšanu uz trim gadiem un trīs mēnešiem. Par šādu sodu apsūdzētais bija vienojies ar prokuroru.

Brīvības atņemšanas soda izciešanas termiņā ieskaitīts aizturēšanā un apcietinājumā pavadītais laiks no šī gada februāra.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu