Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Piektdienas horoskops: 23. augusts

Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 23. augustam. 

AUNS

Ar darbiem šodien nepārpūlies, jo dvēselē jau brīvdienu sajūta. Apdomā, kas paveicams jaunajā nedēļā un dodies pie saviem mīļajiem, izbraucienā vai uz draugu ballīti.

VĒRSIS

Lai ieceres piepildītos, izmanto senus lietišķos sakarus un draudzīgos kontaktus, jo komandas darbam ir jauda. Turklāt pārbaudīti partneri nepievils.

DVĪŅI

Strādāt diez ko negribas un domas vairāk pie privātās dzīves. Šodien piektdienas vakars... Vajag satikties ar draugiem un ļauties nelielai bohēmai.

VĒZIS

Ir vērts mēģināt pakāpties pa karjeras kāpnēm, vai arī apdomāt privāta biznesa idejas. Kas labāk – priekšā pateiks intuīcija. Vakarā dodies uz koncertu vai klubu labā kompānijā.

LAUVA

Veiksmīgi prezentēsi idejas vai novadīsi sapulci, taču domas jau pie brīvdienu plāniem. Vakarā ar savējiem izrunā laika pavadīšanas idejas – jauki būtu doties nelielā ceļojumā.

JAUNAVA

Darbā nevajadzētu pārpūlēties. Var sanākt tā, ka esi ieguldījis daudz enerģijas, bet rezultāts minimāls. Vakarā svarīga privātā dzīve. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās dzīvi var sagriezt virpulī.

SVARI

Sekmīgi nokārtosi lietišķos un finanšu jautājumus, taču tas nebūs galvenais. Privātajā dzīvē kaut kas varbūt nenotiks pēc tava prāta - padomā kā radīt harmoniju un izdaiļot ikdienu.

SKORPIONS

Būsi šarmants un pievilcīgs. Ar tevi labprāt komunicēs, taču apdomā – kāpēc tas vai cits cilvēks pēkšņi grib kļūt par sirsnīgāko draugu. Kādam var būt savtīgi nolūki.

STRĒLNIEKS

Ar smaidu un pozitīvu attieksmi sakārtosi visdažādākās situācijas. Tikai nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem, un pret jaunas draudzības veidošanu izturieties vērtējoši.

MEŽĀZIS

Tavi enerģijas resursi nav neizsmeļami un dažkārt jāapstājas. Patlaban ir tas brīdis. Vajadzētu padomāt par sevi un saplānot brīvdienu pasākumus, kas sagādā prieku.

ŪDENSVĪRS

Viena traka dieniņa! Tās beigās gribēsies aizvērt aiz sevis durvis, lai visi liek mieru. Vakarā vēlama mierīga atpūta, brīdis vienatnes, meditācija vai gara pastaiga.

ZIVIS

Darba nedēļa tūdaļ galā. Noskaiti līdz desmit un necīnies ar tiem, kam tavā darbā vai biznesā lielāka teikšana. Radīsies spriedze un spēki iztērēti par velti. Jānogaida.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu