Lai uzsvērtu olu kā daudzveidīgu un veselīgu pārtikas produktu, AS “Balticovo” izstādē prezentēs jaunumu – četru veidu olu makaronus: “Spagheti”, spirālveidīgos “Fussilli” un “Cellentani”, kā arī smalkos un īsos “Vermicelli”. Olu makaroni ir gatavoti no kūtī dētām vistu olām. Olu makaronu mīklā izmantoti “Durum” milti, kas ir īpaši piemēroti makaronu gatavošanai un mīklai piešķir izturību un elastīgumu.
Unikāls produkts Latvijas tirgū – ledāju dzeramais ūdens, kas satura un iepakojuma ziņā ir labāks par ārvalstu analogiem. “OGGI RAW” ir augstākās kvalitātes ūdens ar unikālu minerālvielu sastāvu, kas iegūts Latvijas ziemeļos, Baltijas morēnas grēdas sena ledāja lūzuma dzīlēs, pazemes strautu gultnēs. Produkts tiek pakots ekoloģiskā, gaismas necaurlaidīgā iepakojumā, kas saglabā tā aromātu un dabiskās īpašības.
Z/s “Mētras” piedāvā veselīgu un gardu našķi – kailsēklu ķirbju sēklas, apgrauzdētas un glazētas tumšajā šokolādē. Par ķirbju sēklu uzturvērtību šaubu nav, bet, glazētas tumšajā šokolādē, tās garšo vienkārši fantastiski! Ķirbju sēklas satur daudz cinka, nātrija, fosfora un dzelzs. Piedāvājumā ķirbju sēklas glazētas šokolādē, ar vieglu čili piedevu un klātas ar aveņu pulveri. Savukārt, tuvojoties ziemai, aktuālas būs ķirbju sēklas šokolādē, kas klātas ar Ziemassvētku garšvielām.
Lakšu pesto un zīdkoka ogu konfektes
“SKIM gardumi” nebeidz pārsteigt – šogad Inovācijas stendā piedāvās dažādus jaunumus gardēžu garšas kārpiņām, piemēram, fizāļu salsu, lakšu pesto un zīdkoka konfektes. Pēc izsmalcinātas receptes, kas ietver zemenes, ābolus, ērkšķogas un karamelizētus sīpolus, čili pārslas un ābolu etiķi, ir tapusi lieliska salsa. Tāpat no pašu audzētiem lakšiem ir pagatavots gards pesto, bet no zīdkoka ogām – jaunas konfektes.