Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Video Ukraiņi ar raķetēm “Neptūns” trāpa degvielas baržai Krasnodaras apgabalā (28)

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ukrainas bruņotie spēki trāpījuši ar raķetēm dzelzceļa prāmim ar degvielas cisternām “Kavkaz” ostā Krasnodaras reģionā, ziņo reģiona operatīvais štābs. Satiksme uz Kerčas šauruma tilta uz laiku ir bloķēta. Prāmja 15 apkalpes locekļu liktenis nav zināms. Kādu laiku pēc aizdegšanās prāmis nogrimis.

“Tika uzbrukts dzelzceļa prāmim ar degvielas tvertnēm “Kavkaz” ostā. Notikuma vietā strādā ārkārtas un speciālie dienesti. Tiek precizēta ugunsgrēka teritorija un informācija par cietušajiem,” – teikts ziņojumā.

Izdevums “Shot”, atsaucoties uz vārdā neminētu, taču informētu avotu ziņo, ka Ukrainas karaspēks ostai uzbrucis ar raķetēm “Neptun”, viena no tām trāpījusi prāmim “Conro Trader”. Uzbrukums, domājams, tika veikts no Odesas reģiona. Satiksme uz Kerčas šauruma tilta uz laiku ir bloķēta.

Pēc provizoriskām ziņām, uzbrukuma brīdī uz prāmja atradās pieci cilvēki, Krievijas propagandas aģentūrai “RIA Novosti” pavēstīja glābšanas dienesti. Pagaidām vēl nav zināms, kas ar šiem cilvēkiem noticis. Savukārt pēc “Baza” vēstītā, prāmja apkalpē ir 15 cilvēku, kuru liktenis pašlaik nav zināms. Ugunsgrēka dzēšanā tika iesaistīts ugunsdzēsības vilciens.

Uz prāmja kopumā atradās 30 cisternas ar degvielu, paziņoja Krasnodaras apgabala Temrjuckas rajona vadītājs Fedors Babenkovs.

Jaunākās ziņas liecina, ka prāmis ir nogrimis.

Krievijas un Ukrainas “Telegram” kanāli pirmie ziņoja par ostā notiekošo. Tajos publicētas aculiecinieku fotogrāfijas un videomateriāli, kuros redzams, kā pie Kerčas šauruma paceļas dūmi, kā arī attēli, kuros redzams ugunsgrēks ostā.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu