Šodienas redaktors:
Artūrs Guds

Pēc ugunsgrēka darbību atsākusi Kokneses kafejnīca "Panna" (1)

Foto: facebook.com/kafejnicapanna

Aizkraukles novada Kokneses kafejnīca "Panna Cafe Koknese" pēc uguns nelaimes atsākusi darbību, liecina uzņēmuma publiskotā informācija vietnē "Facebook".

Kafejnīcas pārstāvji norāda, ka "Panna Cafe Koknese" strādās pēc ierastā darba laika un klientus apkalpos āra terasē, kā arī stikla namiņos, savukārt ēdienus paredzēts gatavot pārvietojamā, labiekārtotā virtuvē.

Tāpat "Panna Cafe Koknese" pārstāvji atzīmē, ka norisinās jaunas kafejnīcas ēkas projektēšana.

Uzņēmuma pārstāvji min, ka pašreizējie apstākļi ierobežo kafejnīcu strādāt ar pilnu jaudu, tāpēc patlaban klienti tiks apkalpoti ar vienreizlietojamajiem traukiem, būs samazināta ēdienu un dzērienu karte, kā arī kafejnīcā būs pieejamas bioloģiskās labierīcības.

Jau ziņots, ka 27.jūlija vakarā "Panna Cafe Koknese" izcēlās ugunsgrēks.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka SIA "IMIga", kas pārvalda kafejnīcu "Panna Cafe" Koknesē, reģistrēta 2009.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2988 eiro. Uzņēmums pieder Ingūnai Grandānei (33,33%), Mārim Mālmeistaram (33,33%) un Ingunai Kalniņai (33,33%).

2023.gadā "IMIga" strādāja ar 1,099 miljonu eiro apgrozījumu, kas bija par 17,9% vairāk nekā gadu iepriekš, un cieta 88 450 eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu